perjantai 14. maaliskuuta 2014

EEIIIIIIIIII

Touko meni ilman tuttia nukkumaan, ei raivaria, ei kummempaa vastarintaa. Jihaa. 

Hyvät oli pullat, ja pullataikina. Sulokin pyöritteli palloa, mutta pellille se ei ehtinyt. Sulolla on juuri nyt menossa mahtava EI-kausi: Otatko maitoa? EIII; Mennäänkö ulos? EIII; pissattaako? EIIII; Onko pulla valmis? EIII. Jahas. Ja kun Sulo on muuten luonteeltaan ihan super-rauhallinen, harvinaisen rauhallinen 2-vuotias, joka tykkää leikkiä pikkuruisilla Muumi-hahmoilla ja pötköttää lattialla päristellen pikkuautoilla ja junilla. Mutta sitten kun hän sen pään ottaa, niin sen todellakin huomaan. Tänään laitettiin takki päälle ihan kaarella. En tiedä, mikä takissa oli vikana, kaikki oli vaan suurta EIIIII:tä. Saatiin takki päälle ja lähti tyytyväisenä ulos. Nollasta sataan. Toisaalta olisihan se ennemmin vähän outoa, jos kaikki olisi aina "Joo".
Isommat leikkivät jokunen päivä sitten ilmeisestikin jonkin sortin koira-leikkiä, Aino taisi esittää koiraa jonka nimi oli Palli. Siinä sitten itsekseni hihittelin, kun kuuntelin niitä juttuja: "Istu Pallin päälle!" ÖÖH.

Aamulla unohdin meikata loppuun ja illalla siivosin vahingossa Herra Perunapään jalat metallinkeräyslaatikkoon. Ehkä on ihan hyvä päästä nukkumaan.

Ja niin, vihdoin saatiin laitettua keittiöstä puuttuva hylly maalauksen jälkeen paikoilleen.Alla kuvassa vasen puoli seinästä maalattu kahteen kertaan, oikea vasta kerran. Nyt kun eron huomaa, ei meinaa malttaa odottaa että saa maalattua loputkin.   
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti