torstai 27. maaliskuuta 2014

Jääkaapille

Touko söi aamupäivällä jääkaapilla "salaa" makaronilaatikkoa.
Hänellä on jokseenkin tarkka kuulo ainakin tiskikoneen ja jääkaapin oven suhteen. Muutama vuosi takaperin luin jonkun tutkimuksen tuloksia lapsista, jotka oppivat kävelemään aikaisin. En muista tarkemmin, mutta sellaiseen johtopäätökseen siinä tultiin, että ahneet lapset kävelevät ei-ahneita aikaisemmin. Meistä lopputulos oli lähinnä huvittava, naureskeltiin, että jääkaapin ovet pitää laittaa lukkoon. Touko kiiruhtaa jääkaapille vielä kontaten, vaikka ilmeisen ahne onkin.

Joku oli tehnyt eilen olohuoneen ikkunan ulkolasiin hienon taideteoksen. Mutaa varmaankin.Iskä viritteli lasten kanssa trampoliinin ulos. Vastustin aikanaan jättitrampoliinin ostoa sillä perusteella, että se on ruma. Ylläriylläri se on kuitenkin osoittautunut todella mahtavaksi vempeleeksi. Niin sitä ihminen pehmenee. Ja eilen ostin kaupasta sellaista Palmoliven käsisaippuaa, missä on kalojen kuvia saippuan seassa. Oikeasti ne on minun mielestä ihan pönttöjä eikä ne oikein istu vessan sisustukseen, mutta ai että Sulo innostui, kun saippuan seassa ui kaloja! Hurraa.

Löytäisinköhän Ellokselta pyöreitä mattoja? Posti tuo lähestulkoon jatkuvasti houkutus-kirjeitä mahtavista superalennuksista. Katsotaan.

Kevään tietää varmasti tulleen, kun lapsille tulee tällaisia ja housut hajoavat polvien kohdalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti