maanantai 17. maaliskuuta 2014

Maanantai

Project Chili jatkuu mallikkaasti, mitään ei vielä näy mutta kärsivällisesti odotellaan.

Touko on nukkunut jo kolme yötä ilman tuttia, tänään heitin ne pois. Kuten isänsä arvelikin, on nukkuminen ollut rauhallisempaa kun tutti ei ole ollut "häiritsemässä". Ja tästä selvitiin todella vähällä, yhtenä iltana Touko oli hieman levottomampi.

Seuraavaksi voidaankin ottaa työn alle Einon yövaipan poisjättäminen ja Ainon ikuisuusprojekti "Koko yö omassa sängyssä". Einolta otettiin muutama viikko sitten yövaippa pois hänen omasta tahdostaan, muutama yö menikin ihan nappiin mutta sitten tuli joku takapakki. En edes enää muista mikä. Taisi herätä yöllä siihen, että tuli vahinko ja halusi vaihtaa kuivat kamat tilalle ja sen jälkeen nukahtaminen oli hankalaa. Siihen se varmaan tyssäsi. Nyt kun pikkupojat nukkuu yönsä lähestulkoon heräämättä voisi keskittyä isompiin. :)

Meillä on varsinkin nukkumisen kanssa paljon erilaisia kausia. Toisinaan nukutaan todella hyvin, saatetaan selvitä yhdellä tai kahdella heräämisellä. Toisinaan taas herätään vähän väliä. Tai minä herään; kun yhden saa nukkumaan, toiselle tulee joku hätä. Aamulla sitä sitten silmät ristissä ihmetellään että joko se yö meni. Joskus niin kaipaan sitä synnytyksen jälkeistä hormonimyrskyä, jonka voimalla jaksoi valvoa eikä aamulla väsyttänyt. Eikä väsyttänyt muuten päivälläkään, vaikka olisi kannattanut nukkua vauvan kanssa päiväunia. Nyt sitten nukuttaa senkin edestä.

Tällä hetkellä on menossa hyvä kausi, tottakai se kannattaa pilata kaikenmaailman projekteilla.

Lasten serkkutytöt ovat meillä leikkimässä. Nyt talon toisessa päässä eli makuuhuoneissa on menossa jotkut supermahtavat leikit. Hyvä puoli näissä leikessä on se, että minä saan juoda kahvia rauhassa vauvojen (Touko 10kk ja neiti S. 8kk) kanssa. Vähän kurjempi puoli odottaa sitten ennen Pikkukakkosta, kun leikit pitäisi yksissä tuumin siivota pois ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti