torstai 27. maaliskuuta 2014

Nyt ottaa päähän

Lapsiperheitä ahdistetaan Tässä uutisessa on mielestäni Kimmo kiteyttänyt kivasti sen, mitä minäkin olen ihmetellyt jo pitkän aikaa: 

"Kimmo Tiilikainen (kesk.) ihmetteli vielä, miksi hallitus ajaa päätöksillään jopa 20 000 lasta kunnalliseen päivähoitoon niin, että se aiheuttaa jopa 200 miljoonan euron kulut. Tiilikainen totesi, että antamalla vanhempien päättää päivähoidostaan itse yhteiskunta päätyisi voitolle.
Katainen vastasi, ettei kyse ole leikkauksesta, vaan hallitus halusi kannustaa molempia vanhempia töihin, lisätä työhön osallistumista ja samalla tasa-arvoa, että naiset työllistyisivät.
- Nämä eivät ole kaikille tärkeitä asioita, mutta me päädyimme tähän, hän totesi kehuttuaan samalla Tiilikaisen logiikkaa."
Sen enempää kommentoimatta näitä tämänhetken leikkaussuunnitelmia, minusta on suoraansanottuna hirveää paskanjauhantaa turvautua tasa-arvoon ja naisten aseman parantamiseen. Ne naiset, jotka haluavat tehdä uraa, varmasti sen tekevät. Eikä minusta ole mitään vikaa siinä, että käydään töissä ja viedään lapset hoitoon, kunhan se tapahtuu lasten parasta ajatellen. Ottaa vaan päähän, että kotiäitiys/isyys ei tunnu olevan edes kunnollinen vaihtoehto. Siltikin, pienistä tuista ja epävarmoista ajoista huolimatta jotkut uskaltavat valita tämän "huonomman" vaihtoehdon. Kunpa perheet saisivat itse päättää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti