torstai 13. maaliskuuta 2014

Project Chili

Istutettiin tänään chiliä. En ole koskaan ollut mikään varsinainen viherpeukalo, joten sato saattaa jäädä niukaksi.


Tavoitteet ainakin ovat korkealla, Aino kävi hakemassa kirjan ja istahti ruukkujen viereen: "Minä luen sen aikaa kun ne kasvaa." Eino jaksoi hokea melkein tunnin ajan, että on nälkäinen ja haluaa jo chiliä. 

Aamupäivällä oli mahtava ilma. Itsekin viihtyy ulkona paljon paremmin, kun aurinko paistaa. Lapset laskivat pyllymäkeä puron jäällä ja Aino opetteli ajamaan polkupyörällä ilman apupyöriä. Siinä koeteltiin taas äitin hermoja: Eino raivostuu, kun hänen polkupyöränsä ei kulje kunnolla, Ainoa pitäisi auttaa pysymään pystyssä ja Sulo istuu polkuauton kyydissä ja huutaa äitiiiiiiiiiiiiiiii. Yksi kerrallaan.

Onneksi Touko sentään nukkui; nukahti vaunuun ja vetikin neljän tunnin päikkärit.Iskä sai polttopuut tehtyä, näillä lämmittää saunan jo monta kertaa.


Aino on aina ollut kova askartelemaan ja piirtämään. Einokin jaksaa jo pipertää tarkkojen piirrustusten ja värityskuvien kanssa - Sulo lähinnä vaatii piirtämään traktoreita ja dinosauruksia ja odotellessaan päättää maistella laatikosta kyniä ja pensseleitä sekä "värittää" valmiita piirrustuksia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti