keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

"Tuuksä mun kanssa taistelemaan?"

Aloimme rakentamaan omakotitaloa toukokuussa 2011 ja pääsimme muuttamaan kaksi vuotta sitten keväällä. Mies rakentaa taloa valmiiksi aina kun ehtii ja minä pääasiassa yritän pitää kasassa sen, mikä on jo rakennettu ;). Näin talvisaikaan olen kuitenkin saanut maalata sisällä seiniä jotka jäivät rakennusaikana viimeistelemättä. Tänään sain alulle keittiön seinät ja jatkoin kodinhoitohuoneessa, jes! Tavoitteena on, että tulevan kesän jälkeen talolla voisi suorittaa lopputarkastuksen. Onneksi rupeama ei ole kuin "pieniä" viimeistelytöitä vaille valmis.

Kun iltapäivällä selailtiin Einon kanssa tietokoneelta Me&I-malliston uutuuksia, bongasi hän sieltä kivan raita-paidan:

Ä: Tuollaisenko haluaisit?

E: Joo, merirosvopaidan.

Ä: No, katsotaan jos vaikka tilattaisiin sulle sellanen.

E: Mutta miten sinä saat sen ulos tuosta koneesta? 

Ihihihihihiiii, ja äitillä oli hauskaa.

Illemmalla lapsilla oli vuorostaan hauskaa, kun keksin ruveta pesemään pari mattoa oikein perinteisesti juuriharjalla. Siinä sitten jynssättiin samalla kylppärin seinät, kun oltiin kastuttu koko porukka muutenkin. 

Iltapuuron aikaan Aino halusi haastaa Einon taisteluleikkiin, jossa "kevyesti" tönitään toisia. Kun Sulo söi kaurahiutaleita tiskipöydällä ja Touko huusi puuroa syöttötuolissa, oli kaikki katastrofin ainekset kasassa, eikä aikaakaan kun Einolle tuli kuhmu. Se siitä leikistä sitten, lapsille iltapuuro ja iskää iltavuorosta hakemaan. 

Eino katseli pimeää metsää auton ikkunasta ja tokaisi, ettei näy näkyyksiä. Hetken siinä mietin, kunnes hokasin; niin, näin pimeällä ei näy niitä maisemia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti