lauantai 5. huhtikuuta 2014

Hiukkasen eteenpäin

Edellinen yö sujui hieman rauhallisemmin kuin edellinen: Toukolla ei ilmeisesti ole korvatulehdusta, koska nukkui yön hyvin ja heräsi äsken neljän tunnin päiväunilta ulkoa; Sulolla nousi kuume yöllä korkealle, mutta sai silti nukuttua ihan hyvin. Yskä taisi vaivata enemmän. Lauantai-päivä onkin mennyt ihan hissukseen, Sulo on pötkötellyt sohvalla ja ottanut pieniä päikkäreitä.

Iskä rakensi isänsä kanssa meidän roskikselle katoksen. Pääsen maalaamaan jeejee! Nyt puuttuu enää leikkimökki ja loput terassista ja muista viimeistelyhommista. Jos tulevana syksynä meidän pihassa ei olisi enää (kauhean) isoja kasoja puutavaraa ja muuta rakennuskampetta?Minusta se näyttää kyllä ihan linja-autopysäkiltä.

Isompien kanssa tehtiin tällaisia pahviompelu-juttuja. Tosi kivoja, suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille, myös pojille! Nämä on varsinkin Ainon lemppareita, hän kun on aina tykännyt kaikista näpertelyjutuista. Itselläni oli oikein pidätteleminen etten sekaannu tekemiseen, sen verran mukavalta puuhalta näytti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti