keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Nukkekodin tuunausta

Saatiin tapetoitua nukkekodin vintti/kylpyhuone! Jees, pikkuhiljaa pikkuhiljaa, muutama seinä enää jäljellä. Lattioihin pitäisi löytää sopivaa materiaalia, jotain pientä laattaa tai muovimattoa kun löytyisi jostain. 

Juuri nyt taitaa Sylvaanialaiset nallet kököttää vaatteet päällä ammeessa :D.Aamupäivän epäonnistunut missio oli pienen muovilautasen irrottaminen lasten leikkikattilasta. Ähräsin ja väkersin, mutta en saanut sitä irti. Jos huomenna uudestaan. 


Pääsiäinen on ihan kohta, ja isommat laittoivat eilen kerhossa ruohot kasvamaan. Eino tänään tökki multaa ja mutisi pettyneenä, ettei ne kasva. Jännä nähdä, saadaanko pajunkissoja koristeltaviksi, näyttäisi olevan juuri nyt hyvännäköisiä. Laitetaan sitten tuplamäärä höyheniä niin ei haittaa vaikka virpoisivat koivunoksilla!


Meinasin lentää selälleni paikallisessa marketissa, siellä myydään tamagotcheja! Tuli kauhean nostalginen olo kun selitin Ainolle että sellaisella minäkin olen ala-asteella leikkinyt. Kun kotiin päästiin niin telkkarista tuli juuri silloin tamagotchi-mainos ja tietenkin Aino ilmoitti heti haluavansa sellaisen. Huomenna kyllä tuskin muistaa koko juttua. Vaikka olisihan se ihan kiva nähdä, onko ne yhtään samanlaisia kun silloin vuosia sitten!

Postilaatikkoon tipahti tänään uudet Meidän Perhe- ja KaksPlus-lehdet, edellisiäkään en ole vielä ehtinyt lukea loppuun. Ja postista hain vihdoin ja viimein uudet Me&I-vaatteet, kesällä voin pukea pojat samanlaisiin raita-paitoihin, hihii! Aino tietenkin testasi oman uuden mekkonsa, tällä kertaa sinisen sävyisen, ihan kivaa vaihtelua hänen punainen-vaaleanpunainen-valkoinen-värivalikoimaan. Itse sain uudet harmaat yogapantsit, edelliset ovatkin jo niin kuluneet että kuultavat läpi. Ja kivan valkoisen "pingviinitopin". Näillä mennäänkin taas pitkän aikaa ;).

Edellinen yö meni rauhallisemmin. Touko on ollut tosi nuutunut, hänellä on kova nuha ja hieman lämpöä. Muita lähinnä vaan yskittää. Eino valitteli yöllä kirveleviä silmiä, mutta ei niissä aamulla mitään erikoista näkynyt. Aamulla suunnataan perhekerhoon jos kaikki on kunnossa. Pitäisi myös etsiä Einon uusi pomppupallo, toisinaan ihmettelen mihin ihmeeseen meillä katoaa tavaraa. Kun kaupasta tultiin, palloja oli vielä kaksi, mutta tunnin jälkeen toinen oli kadonnut. Ja sekös harmitti, Eino olisi halunnut ottaa pallon unikaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti