perjantai 25. huhtikuuta 2014

Project Pärekori

Tänään herättiin pikkupoikien kanssa vähän kummallisesti jo puoli seiskalta. Vieressä oli aamulla Ainon lisäksi myös Eino, sekin oli erikoista. Mutta Einolla on ollut taas monta kuivaa yötä, hurraa!

Suloa vähän hirvitti Karvakuonot, hän ei ole koskaan välittänyt käsinukke-hahmoista, pelleistä tai ihminen puvun sisällä-tyypeistä, esimerkiksi Herra Nokkelosta.


Iltapäivä ja ilta hengailtiin ulkona, sain maalattua toisen pärekorin, Einon avustuksella tietenkin. Vähän epätasaiseksi jäi maalipinta vielä kolmannenkin kerroksen jälkeen. No, menköön näin.Ainolle tuli kutsu esikoulun tutustumispäivään. Taisi olla isompi juttu minulle kun tytölle itselleen. Niisk. Ainolla oli muuta ajateltavaa, puhallettiin nimittäin ilmapalloja eikä hän ole koskaan sietänyt kovaa pauketta. Kädet oli korvilla aina kun puhalsin. Eikä varsinkaan Touko olisi saanut koskea lattialla vaeltaviin palloihin ollenkaan: Aino pelkäsi, että ne puhkeaisi ja ehkä ihan aiheestakin, kivasti ne pallot Toukon harvahampaiden välissä narskuu. Jossain vaiheessa jouduin kieltämään Suloa istumasta pallojen päällä, kun rupesi hepuli yltymään liikaa.

Huomenna pääsen taas Pomp de Lux-kutsuille, taidan ottaa Ainon mukaan vaatteita hipluttelemaan.

Tässä vielä meidän lasten näkemys hammastahna-taiteesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti