maanantai 26. toukokuuta 2014

Highlights

Piti ensin tarkistaa otsikon oikeinkirjoitus, jokainen tietää varmasti sen tunteen, kun tuijottaa tai hokee tarpeeksi kauan tiettyä sanaa ja se alkaa kuulostamaan todella typerältä. Ja tämän otsikon suomennos on kohokohdat, ei raidat hiuksissa. Tosin en pistäisi pahakseni, vaikka saisinkin pian kirjoittaa oikeasti sellaisella otsikolla kuin "raidat hiuksissa". Se se vasta olisi jotain, viimeisimmästä ehostukseen liittyvästä kahdestakymmenestä minuutista sain nauttia viime viikolla, kun kosmetologi nyppi kulmakarvojani. Jauts, oma hetki paras hetki.

Sitten niihin kohokohtiin. Loppuviikon, viikonlopun ja tämän päivän aikaan mm.:

Nautimme Vanhan Pappilan super-herkullisen kesälounaan. Terassilla syöminen on aina meidän juttu, lapset pääsevät kirmaamaan vapaasti heti, kun sekunnin jälkeen ovat muka syöneet tarpeeksi.Käytiin Ainon kuoron kevätkekkereillä syömässä (taas me syötiin), ja juomassa näkymätöntä limsaa (Sprite, kysyin Einolta, että otatko tätä läpinäkyvää limsaa, seuraavassa hetkessä se olikin sitten näkymätöntä limsaa). Aino sai kuorokauden päätteeksi kymmenen euron lahjakortin jäätelökioskille, hän oli tästä pienestä muistamisesta äärimmäisen kiitollinen.

Sulo otti Puuha Pete-paidan saunaan mukaan.

Posti toi Sinellin paketin: vihdoin Toukolle valokuva-albumi. Olipa vaikea löytää ihan tällainen peruskirja ilman muovitaskuja. En ole koskaan liiemmin tykännyt tyrkyllä olevista vaaleansinisistä- tai punaisista vauvanvaunuilla tai nallella kuvitetuista albumeista, kaippa tämäkin on oikeasti joku skräppäys-albumi."Käväistiin" lauantaina Ikeassa, minulla oli Aino ja Eino mukana, pikkupojat kävivät sillä aikaa kylän kevättapahtumassa iskän kanssa. Ikean löydöistä myöhemmin. ;)

Sunnuntaina Aino lauloi kuorossa Pihlajaveden kirkossa perhemessussa. Kaunis kirkko ja ihana huussi, sama koppi sekä naisille että miehille. Ainolle oli elämys jo pelkkä vessassa käynti, aika harvassa on ne paikat, missä ei ole sisävessaa ollenkaan.
Tänään käytiin uimahallissa, seuraava kerta onkin varmaan vasta syksyllä. Sulo unohti kengät kotiin, ja hän kipitteli viileässä säässä aika vaudilla autoon.


Toivottavasti kesällä päästään paljon järveen uimaan! :)

P.s. Silmälasit löytyivät nukkekodista. Iskä tuli illalla kotiin ja kertoi ehkä nähneensä ne päivällä nukkekodin lattialla. Enpä olisi osannut sieltä etsiä.

P.p.s. Meillä on katsottu nyt Uppo Nallea. Yllätyin siitä, että muistin melkein kaikki laulut ulkoa. Ihanaa, että lapsetkin tykkäävät, minusta tämä(kin) oli ihan paras ohjelma, kun olin pieni. Hyveli yöteli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti