torstai 5. kesäkuuta 2014

Piha ja paarmat

Hyvällä kesäkelillä on niin ärsyttävää tehdä sisällä yhtään mitään. Minulta jäisi kaikki, siis ihan kaikki niille sijoilleen, hyvä että maltan maidon laittaa takaisin jääkaappiin ennenkuin riennetään takaisin ulos. Illalla huusholli on kyllä justiinsa sen näköinen, ettei ketään ole kauheasti kiinnostanut sisällä kökkiä, mutta illalla kyllä keräillään kaikki paikoilleen ennen saunaa. Talvella sitä ehtii sitten hinkata kaikkia nurkkia. Toisaalta taas sotkua ei kyllä edes tule läheskään niin paljoa, kun kaikki viettävät suurimman osan päivästä ulkona. 

Varjopuolensa näilläkin keleillä, Touko-parka on joutunut kärsimään kaikenmaailman ötököistä, ja tietenkin kesän ensimmäiset paukamat ovat ihan hirveän näköisiä. Eikä vaunussa nukkumisestakaan ole oikein näin lämpöisellä tullut mitään.


Pensaat ja puskat ovat saaneet nyt vihdoinkin kunnon kuorikatteen juurelleen. Hyviä nämä synttäri-deadlinet, tulee tehtyä kaikkia rästihommia. Iskä uhosi, että laittaisi etupihan ulkovalot vielä ennen lauantaita paikoilleen. Saisi sen kaivannon vihdoin ja viimein pois.


Ylinnä olevaan Jasmike-kuvaan on näköjään leikkijuustokin päässyt mukaan. Ja lapio. Toisessa kuvassa on muistaakseni Lumipalloheisi ja alimmat ovat jotain Angervoa. Hyvä muisti, puoliakaan en enää muista. No, vähän kuitenkin: joku Jasmike, joku Angervo..

Laitoin uudet Syyshortensiatkin, edellisenä syksynä istutetut kuihtuivat pystyyn. Nyt pidetään peukut pystyssä, että nämä onnistuvat.


Kuistille ostin Mustasilmäsusannan, jos se tuota tikasta pitkin lähtisi kasvamaan. Ja kyllä niistä lasten äitienpäivänä antamista kukkiensiemenistä jotakin nousee. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti