sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kummityttö 1-vuotias

Tänään juhlittiin toisen kummilapsemme 1-vuotissyntymäpäiviä. Aina sitä voisi paasata tätä samaa: kuinka nopeasti aika oikeasti kuluu. Kummius on minusta yksi hienoimmista luottamuksenosoituksista, minkä ystävät voivat meille suoda, kiitos siitä. Ja kiitos ihanista juhlista. <3

Veimme yksivuotiaalle oman kirsikkapuun, toivottavasti sille löytyy sopiva paikka uuden omakotitalon pihasta. Korttiin kirjoitin seuraavan pätkän löytämästäni värssystä:

"Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle, suuri puu,
jotta pienellä juuret vahvistuu."

Aina tulee itku kun näitä käy läpi. Viikolla selailin meidän lasten "muistolaatikoita", joihin olen kerännyt kortteja ristiäisistä lähtien. Niitä ei herkistymättä voi lukea.

Kummitytön isosisko täytti kolme vuotta, hänelle vietiin tulevaa syksyä ajatellen ihana Sammakko-kerhoreppu. Sopii hänelle mielestäni kuin nakutettu. :) Tämä löytyi Tohvelisankarin sivulta. Meillä on Ainolla samasta sarjasta Leppäkerttu-reppu ja Einolla Apina-reppu, mikähän olisi kiva sitten kahden vuoden päästä pienemmälle tytölle? ;)


Sammakko Kerhoreppu

Huomenna meillä alkaa "arkinen aherrus", kun iskä palaa neljän viikon kesälomalta töihin. Onneksi kesä on ihan parhaimmillaan juuri nyt, ei ihanan loman loppuminen harmita niin paljon. ;) Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!

P.s. Kumpihan voittaa jalkapallon MM-mestaruuden? Jännää. Katsottava se on, vaikka olenkin enemmän jääkiekon ystävä. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö olekin? Kauan meni, että löysin sopivan, mutta sitten kun se löytyi niin oli ihan täydellinen! :)

      Poista