maanantai 21. heinäkuuta 2014

Operaatio dvd-levyt

Äsken iski inspiraatio, joka on antanut odottaa itseään monta päivää. Meillä säilytetään elokuvia ja ohjelmia olohuoneen "pöydän" uumenissa, eli vanhassa armeijan varustelaatikossa, minkä olen joskus hionut ja maalannut. Se on yksi nerokkaimmista säilytystiloista, mikä meillä on. Ja mikä parasta, arkun saa myös lukkoon. Eli kun minulla menee hermo jatkuvaan tappeluun siitä, mitä katsotaan ja siitä, kuka saa laittaa levyn - ja lopulta, kun levyjä lentää pitkin lattioita ja naarmuuntuu ja menee pilalle, lukkotuomio iskee. 

Mutta asiaan, järjestelin tämän kyseisen arkun. Elokuvia kerääntyy päivien mittaan tiskipöydille ja hyllyille, joten inventaario on välillä enemmän kuin paikallaan.


Eniten meillä on näköjään Disney-elokuvia, mikä ei sinänsä yllätä yhtään. Fanaattisena Disney-fanina olen niitä meille pikkuhiljaa kerännyt. Muumit löytyy kaikki, samoin Babarit, mikä on juuri tällä hetkellä katsotuin sarja. Ti-TI Nalleja on yllättävän vähän ja Fröbelin Palikoitakin vain yksi! On niitä ollut, mutta ne on "kulutettu puhki" eli kun levy on tökkinyt niin pahasti, ettei se ole edennyt lainkaan, on se päätetty heittää pois. Täten tiedetään, mitä Sulo voi toivoa joulupukilta tai synttärilahjaksi.
Arkusta löytyy myös kirjoja (esimerkiksi kaikki Harry Potterit, ihan parhaita) ja joitain elokuvia ja keikkataltiointeja, mitä me olemme joskus ehtineet katsoa. ;)


Näin muutaman vuoden dvd vs. lapset-toimintaa seuranneena liputan sitkeästi niinkin vanhan keksinnön kuin vhs:n perään. Vhs-kasetti oli lähestulkoon pomminvarma, ei tullut naarmuja eikä sormenjälkiä. Teepä yksi naarmu dvd-levyyn niin se on pilalla. PYH.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti