tiistai 22. heinäkuuta 2014

Tänään

- Yritin ajaa nurmikon, mutta ruohonleikkuri ei ollut yhteistyöhaluinen. Lopulta satutin sormeni, kun yritin riuhtoa sitä käyntiin. Luovutin. Ehkä huomenna.

- Touko jäi jumiin kuistilla olleisiin tupla-rattaisiin, kun ajoin nurmikkoa (ruohonleikkurin vielä toimiessa). Yhtäkkiä huomasin hänen roikkuvan pää alaspäin, nilkka jumittuneena jalkatuen ristikkoon. Jestas että jalka oli kummallisessa asennossa, hetken jo mietin terveyskeskukseen soittoa kun poika ei suostunut astumaan jalalla ollenkaan. Sattuihan se pirusti, tietenkin. Hetki tuumattiin, ja kävely alkoi taas sujua. Näin jälkeenpäin voi jo vähän huvittuneena sanoa, että jos oma jalka olisi vääntynyt sillä tavalla, se olisi hyvin todennäköisesti lähtenyt irti. Ihmeellisen joustavia nuo tenavat.

- Koiraa pisti käärme kuonoon. Tai erittäin tuju ja iso ampiainen. Hetkessä labradorinnoutaja oli kuin ilmetty bullterrieri. Turvotus ei ole laskenut vieläkään kokonaan.

- Hain Einon mummulasta yökyläreissulta. Eino oli ensimmäistä kertaa yksin yötä ja kaikki oli mennyt hienosti. Reipas rapunen. Yöunia hän oli vetänyt melkein viisitoista tuntia, yhdeksästä kahteentoista. 

- Aino meni vuorostaan mummulaan yöksi, saavat serkkutytön kanssa tehdä kuulemma "ihan mitä haluavat". <3

- Saunottiin ja grillattiin ystävien kanssa. Kiitos vieraanvaraisuudesta ja kaurapuurosta. ;)

- Yöksi kaikki mahdolliset ikkunat auki, ulkoa virtaa jo hieman viileämpää ilmaa. Pitäisi oikeastaan olla jo nukkumassa. Onkohan yhtään outoa, kun Aino ei ole yöllä mönkimässä viereen? Tuntuu, että minusta puuttuisi palanen aina, kun joku on poissa kotoa.

1 kommentti: