keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Terve vaan, Urpo ja Turpo!

Lähdettiin tänään sadetta pakoon Urpon ja Turpon kesäkotiin. Tässä "muutama" otos talon hulinoista meidän näkökulmasta, eipä olisi voinut paljon mukavammin tätä päivää viettää! Askartelua, nikkarointia, salaperäinen "avaruus"...Kesäajanvietettä minun makuuni, talo oli suunniteltu juuri niin, että tekemistä riitti niin pienille kuin isoillekin. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Portaat avaruuteen, tämä oli Einon ehdoton lemppari. Ylös, alas, ylös, alas..Avaruudessa sai kuunnella satuja ja tutkia planeettoja. Itse olisin voinut jäädä avaruuden patjoille pötköttämään. ;)Touko toimi Ainon kauppa-apulaisena. Sulon mieleen oli automatto ja pikkuautot, dinosaurukset ja kalastuspeli. 
Verstaalla sai nikkaroida kaarnaveneitä ja mikä parasta, naputella nauloja isoon puupölkkyyn ihan luvan kanssa. :)  


Isommat olisivat viihtyneet varmasti koko päivän nikkaroiden ja askarrelleen: askartelu-huone oli täynnä erilaisia askarteluvälineitä, malleja ja ohjeita.Aino askarteli naamarin, Eino raketin. Paremmalla säällä kaarnaveneitä saa uittaa ihan talon läheisyydessä olevalla rannalla. Yhdellä samalla leimalla olisi saanut käydä talossa koko päivän, täytynee mennä käymään uudestaa joku tiistai, kun talo on pitkän päivän auki: välillä voisi käydä syömässä sekä ulkoilemassa ja mennä takaisin taloon touhuamaan.


Einoa nauratti jopa vessassa, kun pöntöllä istuessa sai onkia pönttökalastus-purkista! :D Nähtiin me myös itse nallet: Urpo tuli vastaan ovella kun oltiin menossa, tässä lapsia tervehtimässä Turpo. Vai onko se sittenkin Urpo?

1 kommentti: