maanantai 25. elokuuta 2014

Eroon kalkki-tahroista?

Siis kertokaas nyt, miten ihmeessä saan meidän pesuhuoneen mustasta laatta-lattiasta kalkin pois? Ostin oikein supermahtavaksi kehuttua ja mainostettua Cillit Bangia, mutta eipä toiminut, ei.Että ottaa päähän. Kun kerran ollaan musta lattia valittu, tahtoisin, että se todellakin olisi musta. Eikä laikukas. Nyyh.

Tältä se näyttää pahimmista kohdista nyt. Bangbang.


9 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut etikkaa? Etikassa kastettu hammasharja ja sillä hankaus, laattojen pesussa nyt varmaankin jokin hammasharjaa järeämpi:) p.s olen seurannut blogiasi jo pitkään ja on ihanaa lukea kirjoituksiasi teidän arjestanne. Olet ihailtavan maanläheinen ja superäiti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos vinkistä, kokeilen heti huomenna!

   Ja voi että, kiitos, kyllä lämmittää mieltä :) Kiva, kun seuraat meidän touhuja!

   Poista
 2. Meillähän on siis tätä samaa laattaa, ja siihen tarttuu KAIKKI! Ja melkein kaikkea olen sen puhdistamiseen kokeillutkin, ei tehonnut ammattikäytön tehoainekaan (vain hirveä haju ja sihinä). Mutta tuota etikkaa pitää kyllä kokeilla! Vähän auttoi Universal Stone, se on ihan hyvä myös valkoisille laattasaumoille, pitää vain jaksaa hinkata. Kaiken kaikkiaan mekaaninen puhdistus taitaa tehota paremmin kuin mitkään nuo bangbang-aineet.

  VastaaPoista
 3. Höyrypesurilla..sillä ihan tv-shopin mallilla olen saanut itse (juurikin mustasta lattialaatasta) kaikki pois! Myös oikeasti vanhasta kylppäristä lähti järkyttävä lika samalla vekottimella!!

  VastaaPoista
 4. Etikan kanssa vielä semmoinen vinkki, että puhdistus huolella käytön jälkeen ja jälkikäsittelynä vielä jokin raikkaan tuoksuinen puhdistusaine, jotta etikan ikävä haju ei jää.

  VastaaPoista
 5. Kiitos näistä vinkeistä! Ainakaan ensikokeilulla en saanut etikallakaan kalkkia laatasta pois, mutta saumat puhdistuivat sillä loistavasti! Täytynee kokeilla Kirsin suosittelemaa höyrypesuria seuraavaksi. :)

  VastaaPoista
 6. HOX, HOX!!
  Suoritamme puhdistuksia sekä pinnoituksia mm. kylpyhuoneisiin. Tuotteemme täysin ekologisia ja pitkäikäisiä. Kalkki ja lika eivät ole enää ongelma. Arviokäyntimme ilmainen. Lisää meistä: http://ekosuojaus.fi/

  VastaaPoista
 7. Moi, googlettelin niin löysin tän. Meillä tumma lattia myös ja tommosta valkosta ilmestyny. :( Ootko keksiny keinon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, en ole keksinyt. En tosin ole hirveän ahkerasti tässä viime aikoina ratkaisua etsinytkään, mutta jotakin tuolle olisi kiva voida tehdä. Ilmeisesti on olemassa sellaisia suodattimia suihkuun mitkä eivät päästä kalkkia läpi ollenkaan, mutta sitä ennen nuo vanhat tahrat olisi kiva saada pois. :/ Äh.

   Poista