keskiviikko 27. elokuuta 2014

Lastenhuoneen säpinät

Vihdoin ja viimein olen saanut aikaiseksi järjestellä lastenhuoneita. Toukon syntymäpäivälahjat, ihana pöllö-aiheinen naulakko, kello ja kehys ovat koko kesän odottaneet parempia aikoja eteisen pöydällä. "Uuden" kerrossängyn hioin kahdessa osassa kesän aikana ja maalasin varmaan miljoonassa osassa: sänky piti paikkapaikoin maalata kolme kertaa, eikä maalaaminen päiväsaikaan iskän ollessa töissä tullut kysymykseen. Enkä maalannut helteiden aikaan.

Lähtötilanne sängyn (mikä siis saatiin tuttujen tutuilta vanhasta leikkimökistä) kanssa oli tämä:

Sänky oli kaikin puolin hyvässä kunnossa, maali oli vain hieman rapistunut ja laidat ja päädyt olivat täynnä tarroja. Tuota Vastuu on huolenpitoa-tarraa ihmettelin ihan ääneen: miksi ihmeessä raittiuskirjoitus-tarrassa on koiran kuva?

Lopputulos on tässä:
Nyt on Ainon ja Einon huoneessa enemmän tilaa leikkiä. Eli todellisuudessa sinne kerääntyy entistä enemmän tavaraa kun yksi nurkka on raivattu avaraksi. Aino nukkuu yläsängyssä, eikä hän ole vielä kertaakaan pudonnut lattialle.

Pöllötkin löysivät oman paikkansa Sulon ja Toukon huoneesta. 

Mummoni oli bongannut kesällä jostain kirpputorilta Ikean säilytysverkkopötkön (riippuva säilytyslokerikko, tarkistin Ikean sivuilta, että millä ihmeen nimellä sitä oikein kutsutaan). En oikein aluksi innostunut koko pötköstä, värikin oli väärä, mutta päätin silti antaa sille mahdollisuuden. Ja hyvä niin, koska en voisi paljon parempaa säilytysratkaisua meidän lukuisille pehmoleluille keksiä. Välillä se toimii myös loistavasti lasten nyrkkeilysäkkinä. ;)Aulaan laitoin toisen hyllyn kehyksille, mahtuu myös kummilasten kuvat seinälle. Ja vähän on hehkutettava syksyä ja lyhtyjä ja kynttilöitä, vaikka aika hitaasti olen nyt niitäkin saanut laitettua. Vieläkin ottaa päähän ne kirkkaat Kastehelmi-tuikkukupit, ne olisi niin ihana laittaa illalla (kun lapset ovat menneet nukkumaan) pöydälle. Byhyy. Onneksi minulla on vielä samanlaiset vihreät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti