perjantai 5. syyskuuta 2014

Juhlahumua

Meillä menee tuleva viikonloppu juhlafiiliksissä, mieheni täyttää tänä syksynä 30 vuotta ja sitä juhlistetaan huomenna. Tarkoitus on järjestää rennot juhlat ilman hirvittävää stressiä tai suurta budjettia. Tärkeintä on nähdä ystäviä ja sukulaisia sekä viettää hauska ilta porukalla. Vieraita on tulossa noin 70, lapset mukaan lukien.

Lapsille viikonlopusta tulee varsinainen retki, haemme tänään lainaan asuntoauton jossa yövymme juhlapaikan pihassa. Vaikka kylän nuorisoseurantalolta ei ole kuin muutaman kilometrin matka meille kotiin, asuntoauto mahdollistaa sen, ettei kenenkään tarvitse illan tullen lähteä lasten kanssa kotiin.

Vielä on jotakin ostettavaa ja juhlapaikkalla pitäisi vielä käydä järjestelemässä muutama juttu. Ensiviikolla on varmaan aika kummallinen olo, kun iltaisin ei tarvitse laatia kauppalistaa tai miettiä, kuinka paljon boolia pitää tehdä. Mutta on juhlien järjestäminen silti jotenkin tosi hauskaa, en valita!

Sääkin näyttäisi suosivan, oikein aurinkoista viikonloppua kaikille! Nautitaan nyt näistä ehkä viimeisistä valoisista ja lämpimistä päivistä.

1 kommentti:

  1. Isot juhlat ovat aivan ihania! Paljon työtä tietenkin ja järjestämistä, mutta loppu tulos kyllä palkitsee. Ihania juhlia teille!

    VastaaPoista