maanantai 22. syyskuuta 2014

"Sellainen tää maailma on"

Mukavaa alkavaa viikkoa! Vaikka ulkona piskoo vettä ja tuulee, ei anneta sen häiritä. Sehän tarkoittaa vain sitä, että joulu lähestyy! Tällaista jouluhöperöä ei saa ärsyyntymään edes jatkuvasti lisääntyvä lelu-mainonta, päinvastoin.

Maanantai on hyvä päättää erittäin pysäyttävään kuvakokoelmaan, jonka juuri bongasin Facebookista. Huikeita, tämä maailma on täynnä mielettömiä tarinoita. Samalla voi jälleen kerran todeta, että oma elämä on ihan parasta.

http://acidcow.com/pics/63661-stunning-photographs-of-the-human-race-31-pics.html#lWO2f8OQad4mdfbe.01

Tämän päivän neuvola-kuulumisia ja jorinoita menneestä ja tulevasta viikosta huomenna. :)

2 kommenttia:

 1. Tänävuonna on ollut niin pitkään lämmintä ja aurinkoista, ettei tämä ees tunnu niin pahalta. Oikeastaan oli ihan mukavaa ottaa lapsille kaikki lämpimät syysilmojen tumput ja hatut käyttöön. Kerrankin tällainen hitaampikin ehti hankkia kaikki tarvittavat syysvaatteet ennen kylmiä ilmoja :) Mukavaa syyspäivää!
  -Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ehdottomasti samaa mieltä, tänäänkin on ollut kylmyydestä huolimatta ihanan raikas ilma! Nyt on oikea syksy, toivottavasti saadaan myös oikea talvi. Meillä ainakin lumeton viimetalvi osoitti sen, että kyllä se kunnon talvi on oikein tervetullut. :) Kivaa päivää Sinulle!

   Poista