keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Nosheja ihastelemaan

Tänään pääsen ensimmäistä kertaa ihastelemaan ihan livenä Nosh Organics-vaatteita. Ainon toinen kummitäti ompeli aikanaan tytölle lahjaksi paidan ja housut Noshin kankaasta, muuta kosketusta meillä ei (VIELÄ) Noshin vaatteisiin ole. Ja ihan mielettömän kivaa vaihtelua, tähän asti meille on rantautunut kotikutsujen kautta Me&I:n ja Pomp de Lux:in vaatteita. 

Noshin vaatteet näyttävät jo pelkästään kuvissa ihan mielettömän kivoilta, en malta odottaa, että pääsen hilpaamaan kuteita omakätisesti. Mitäänhän meidän lapset eivät oikeasti tarvitsisi, mutta kun itse joudun todella vähän ostamaan heille yhtään mitään, niin tällaisten spesiaalien ihanuuksien hankkiminen on suorastaan mahtavaa. Ja myönnän, hölmöä myös, näillä tuloilla ja menoilla ei pitäisi todellakaan olla varaa ostaa tämän hintaluokan vaatteita. Ns. tavallisia käyttövaatteita meille tulee käytettynä välillä ihan pussikaupalla, kiitos aktiivisten sukulaisten ja tuttavien, joten olen oikeasti aika etuoikeutettu hemmottelemaan lapsia (itseäni) kaikenmaailman super-hepeneillä. 

Vaikka kyllä meillä ihan peruskäyttöön menee myös kalliimmatkin vaatteet, viimeksi eilen Eino askarteli kerhossa upouusi paita päällä ja hihaan meni liimaa. Pari vuotta sitten Aino leikkasi juuri pakasta vedettyyn tunikaan reiän. Minusta on hölmöä ostaa vaatteita kaappiin jemmattavaksi. Juhlavaatteita lukuunottamatta.

Tänä syksynä en uuden Me&I-malliston vaatteista ensialkuun hirveästi innostunut, mutta silti sieltä on meidän lapset jotakin saaneet. Itseäni puolustaakseni: kaikkia en ole itse tilannut! Ja jotakin on vielä tulossa lahjaksi. Saapa nähdä, miten tämäniltaisilla Nosh-kutsuilla käy. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti