maanantai 17. marraskuuta 2014

Ja jaksaa, ja jaksaa..

Pikainen heimoi tänne, viikonloppu meni sellaisella hulinalla taas ohi, että ei voinut maanantai-aamu alkaa muuten kuin erittäin löysästi.

Perjantai-iltana parturoin melkein koko miesporukan hiuskuontalon uuteen uskoon (oikeasti piti ajaa vain Einon ja Sulon hiukset, mutta heti kun iskä näki millaisen kampauksen Eino sai, halusi hän samanlaisen). Toukon suloisiin hiuksiin en vielä raaskinut koskea.Lauantai-aamu meni porkkanapiirakkaa leipoessa, iltapäivällä käväisin tämän syksyn ties kuinka monensilla vaatekutsuilla, siitä suoraan ajelimme koko porukalla sukulaistädin 70-vuotissyntymäpäiville.

Sunnuntaina lähdimme puolenpäivän aikaan hirvipeijaisiin (sinne piti siis viedä sitä porkkanapiirakkaa tarjottavaksi) ja sieltä keskenkaiken säntäsimme Tupperware-kutsuille. Iskä kävi Ainon ja Einon kanssa sillä aikaa keilaamassa.

Kaksi viikkoa, niin koittaa ah niin ihana joulukuu, kaikki harrastukset jäävät lomalle eli meidänkin arki-illat rauhoittuvat huomattavasti. Ja toivottavasti viikonloputkin. Olen ihan kuitti. Tosin (kuinka voi ihminen olla näin pönttö) aamulla jo suunnittelin päällystäväni meidän retro-lastenvaunut uudestaan, uudelle vauvalle valmiiksi. Sitten joulukuussa. Että sitten kun sitä aikaa on, niin sitten pitää väkisin kehittää jotain?! No, saas nähdä pääsenkö puusta pitkälle. 

Myöhemmin rupesin suunnittelemaan jotakin, mikä littyy näihin.Mieheni ilahtui kovin, kun laitoin hänelle töihin viestin että haluaisiko hän tehdä minulle yhden jutun. Riemastui ihan! Tästä lisää sitten, kun saamme projektin aluille. 

Iltapäivällä listasimme Ainon kanssa herkkuja hänen tuleville kaverisynttäreille, toiveena oli sydänmuffinit ja ballerina-kakku.

Tämän päivän ilta meni lasten harrastuksissa, nyt odottelen, että iskä saa lapset nukkumaan, sitten menemme KAHDESTAAN saunaan ja juomme glögiä. Ah, ihanaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti