tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukuun toinen ja onnistuneet kirpparilöydöt

Tänään meidän joulukalenterista ilmestyi pähkinä. Tai niin Aino ainakin asian ilmaisi, kun näki, mitä siellä on: "Miksi siellä on pähkinä?".Ei mennyt kauaa, kun kaksi isompaa hoksasivat, että me voidaan pelata tällä pähkinällä: löysin aamupäivällä (kun kävimme ystävän kanssa viemässä tavaraa myyntiin kirppikselle) todella hyväkuntoisen Choco-pelin. Kotimatkalla hoksasin, että hitsi vie, minähän laitan joulukalenteriin yhden peli-nappulan vihjeeksi uudesta pelistä. Tämän päivän luukku oli ollut siihen asti vielä minullekin arvoitus, kun en meinannut millään keksiä, että mitä sinne piilottaisin. 

Ja sitten pelattiin. Ja pelattiin. Ja pelattiin..

En oikeasti ole mikään kirppareilla kiertelijä, vaikka välillä todellakin kannattaisi. Erityisesti lasten tarvikkeita tuntuu löytyvän todella edullisesti, tänään ostin Einolle "uudet" (minusta kuin uudet) luistimet kahdeksalla eurolla. Jiihaa, hyvä löytö! Eino istuikin koko iltapäivän luistimet jalassa, hän on koko syksyn kysellyt, että joko pääsee luistelemaan. Näillä näkymin täytyy tyytyä jäähallin yleisöluistelu-vuoroihin, ainakin ensihätään.Iskä lähti vielä illasta koko porukan kanssa pelailemaan koululle, minä sain ylhäisessa yksinäisyydessä imuroida ja laittaa pyykkiä. Vaihteeksi ihan omassa rauhassa siivoaminen on jotenkin todella nautinnollista.

Tämä päivä oli mukavan tavallinen: kenelläkään ei ollut kuumetta, pääsimme hetkeksi ulkoilemaan ja ehdimme pelata yhdessä pitkät tovit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti