maanantai 16. helmikuuta 2015

Uusia, raikkaita Nosheja

Pääsin viikonloppuna tutustumaan Nosh:in uusiin lastenvaatteisiin kaksilla kutsuilla. Ei ollut yhtään hullumpaa nähdä mallisto kaksi kertaa peräkkäin, vaatteita oli nimittäin niin paljon, että pari lisävilkaisua ei olisi vieläkään pahitteeksi. Mahdollisella seuraavalla kerralla voisi löytyä taas pari ihan "uutta" juttua mitä ei ensimmäisillä kerroilla ole edes huomannut. ;)

Mallistossa oli kaikille kaikkea, vauvallekin olisin löytänyt vaikka mitä, mutta ajattelin panostaa kuitenkin isompien lasten vaatteisiin: minusta kaikki ihanat kuosit ja kankaat pääsevät paremmin oikeuksiinsa jo liikkuvien lasten päällä. Ja kun meillä niitä ihan pienimpiä lastenvaatteita on lipasto täynnä. Ehkä sitten myöhemmin tulee ostettua uudelle tulokkaallekin jotain.

Keväällä ilmestyvää naisten mallistoa odotan erityisellä innolla, silloin voisi ehkä ajatella ostavansa itselleenkin jotain kun suurin osa mahasta on tiessään. Kutsuilla käyminen sinällään on jo ihan mielettömän mukavaa ja vaatteiden tilaaminen kotikutsuilta laiskan kaupoissa kiertelijän unelma. Kiitos taas emännille ja tietenkin ihanalle, asiantuntevalle esittelijälle (joka on muuten meidän Einon kummitäti, hähää).

Ainolle tilasin tumman, hihattoman mekon, harmaat pökät ja vaaleanpunaisen lippapipon perhoskuviolla. Tyttö sai itse päättää värit: mekossa mustan ja mintun väliltä hän valitsi mustan ja lippapipoista perhoskuvioitu oli eniten mieleen - minä olisin valinnut hänelle pallokuvioisen, mintun värisen pipon, mutta Aino halusi (tietenkin) vaaleanpunaisen. Touko saa kummitädiltään harmaan, pyöräkuvioisen lippapipon ja minun oli ihan pakko tilata hänelle kesäksi raitainen shortsi-haalari! Hitsi kun en saanut hänestä kuvaa haalari päällä, se oli kerrassaan hurmaava. :) Ennen vaatteiden näkemistä pidin keltaraitaisesta enemmän, mutta todellisuudessa keltainen olikin tummempi kuin kuvissa. Keskimmäisille pojille en tilannut (vielä) mitään.

Ei Arskakaan ilman Noshin vaatteita jää, edelliseltä kaudeltahan tilasin hänelle multiraitabodyn (isommillakin on kaikilla jokin multiraita-vaate) ja pallokuvioisen solmupipon. 

Tunika denim-look, mustaROCK STAR housut, harmaa JUNIORPERHONEN, vaaleanpunainen

Frotee shortsihaalari, sininen
Solmupipo, vihreäKietaisubody, multiraita lila

Lopuksi vielä muutama kuva kutsuilta, Touko olisi syönyt noita ihania suklaa-tryffeleitä koko lautasellisen enkä enää kuollaksenikaan muista banaani-toffee-herkun nimeä, mutta se oli taivaallista!P.s. Sain vihdoin "asennettua" Toukon ensimmäisen vuoden taulun hänen sänkynsä päätyyn. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti