maanantai 23. helmikuuta 2015

Valmistautumista

Tiedän, että lähestulkoon kaikkea, mitä vauva tarvitsee, saa kaupasta myös vauvan syntymän jälkeen. Minulle tarpeellisen hankkiminen etukäteen on tietynlaista valmistautumista vauvan tuloon. Jotenkin on helpompi ottaa todesta koko juttu, kun saa hiplailla niitä pikkuriikkisiä vaippoja ja valita kaupan tuttihyllyltä mitä ihanimmat tutit - vaikka vauva ei niitä heti tarvitsisikaan. 

Vaatetta meillä on vauvalle yllin kyllin. Auton turvakaukaloon saimme ystäviltä lainaksi lämpöpussin, mikä oli ihan äärimmäisen kätevä Sulon syntyessä (marraskuu) ja tulee varmasti olemaan nytkin. Kaukalon kaikki lisäpehmusteetkin ovat vielä tallessa, uskomatonta (kaukalo on siis ostettu Ainolle aikanaan). Sitterin tilasin viikonloppuna, entinen meni roskiin kun isommat istuivat sen lyttyyn. Päädyin tällaiseen BabyBjörniin:Oman kokemukseni mukaan tuo lelukaari on ihan ehdoton viihdyke, kun vauva alkaa katsella maailmaa. Ja toivon todella, että isommat eivät istu tätä lyttyyn (onneksi painorajoitus istuma-asennossa taisi olla peräti 13 kg, eli sitteri kestää vielä hyvin Toukoa joka on kuitenkin kaikkein jääräpäisin eikä usko, että sitteri ei ole häntä varten). Meillä kaikki lapset ovat lähteneet synnäriltä kotiin mm. tässä samassa, ihanassa pöllö-potkupuvussa. Tilasin jo syksyllä vauvalle hatun täksi talveksi, tosin jos näin lämpöiset kelit jatkuvat niin sen käyttö taitaa jäädä aika vähiin.


Nyt on valmiina vaippoja, liivinsuojia, rintakumit, imetysliivejä (ainakin kolmet), "tissirasvaa" (ihan ehdoton), tutteja, vaatteita. Mitä vielä? Harsojakin on vino pino. 

Vielä kun saisi sen vauvan. Ai että, en malta odottaa. <3 Ja kun kaiken kukkuraksi kaikki menisi hyvin. Pinnasänkykin on pedattu, isommat ovat tosin ehtineet leikkiä sängyssä (kielloista huolimatta) kaiken maailman merirosvoleikit eli petaaminen oli ihan hölmöläisen hommaa, jälleen kerran. :DHain tänään kangaskaupasta vaunujen koppaa varten uuden kankaan. Entinen kangas on tietenkin ihanan retro mutta niin - öööh - kärsinyt, että toivon saavani vaunuille uudenlaista ilmettä päällystämällä ne uudestaan. Sain tänään projektin jo alulle ja toivottavasti tämän lomaviikon aikana suunnilleen päätökseen. Tässä siis lähtötilanne:


Saapa nähdä mitä tästä tulee. Mutta, kohta enää kaksi viikkoa laskettuun päivään, jiihaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti