tiistai 3. maaliskuuta 2015

Blogin vuosipäivä

Tänään on tasan vuosi aikaa ensimmäisestä blogikirjoituksesta - jo. Kertaakaan en ole miettinyt, että pitäisikö kirjoittaminen lopettaa enkä ole hetkeäkään katunut päätöstä avata omaa elämää muillekin.

Jos jokin on kirjoittamisessa yllättänyt niin se, kuinka tärkeä harrastus siitä on minulle tullut. Jos kuluu päiviä niin, etten ehdi koneelle kirjoittamaan, pinna kiristyy. Kiristyy se tietenkin muutenkin vähän väliä, mutta kirjoitettuani olo on aina hieman kevyempi. Blogista on tullut minulle henkireikä, mihin saan ammentaa inspiraatiota, vuodattaa fiiliksiä ja jakaa onnistumisia. Ja mitä kommentteja olenkaan tämän matkan varrella saanut - vautsivau! En olisi ikinä uskonut, että jotakuta oikeasti kiinnostaa lukea juttuja ihan supertavallisesta arjesta - toisaalta, en olisi aikaisemmin uskonut, että itseänikään voisi kiinnostaa kirjoittaa arkisia juttuja. On ollut ilo saada jakaa näitä asioita teidän kanssanne, kiitos.

Tähän vuosipäivään sopi mainiosti yllättävä seikka facebookissa: iltapäivällä selailin muina miehinä facebookin etusivua, ajattelematta oikeastaan sen kummempia, kunnes vastaa tuli uutinen, mikä alkoi minun nimellä. Sekunnin ajattelin, että katsos, joku Janica on ollu Nosh-kutsuilla, mutta sitten hokasin, että sehän oli MINUN postaukseni! OMG! Meinasi kahvit purskahtaa pöydälle!


Oli muuten outoa. Todella outoa, aivan häkellyin. Tämän päivän aikana tuota postausta on katsottu melkein tuhat kertaa, jestas, se on mieletön määrä!

Ainiin, olen vieläkin yhtenä kappaleena. Huomenna starttaa 40. viikko, lähtölaskenta alkakoon! :)

4 kommenttia:

 1. Oi, jännää. Pian saat pikkuisen jo syliin. <3
  Ja onnea 1-vuotiaalle blogille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä eletään nyt erittäin jännittäviä aikoja. <3

   Poista
 2. Oi mitä ihanaa realismia sun kirjoitukset onkaan! Itsellä on neljä pientä tyttöä niin on ihana lukea hyvin samanlaisesta arjesta. Onnea sekä blogille että pian tulevaan koitokseen. Hanna Seinäjoelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurensuuri kiitos, tällaisia kommentteja on aina ilo lukea! <3

   Poista