maanantai 23. maaliskuuta 2015

Pikainen kiitos

Tuhannet kiitokset kaikille aivan ihanista kommenteista ja onnitteluista! <3 Pääsimme vauvan kanssa kotiin lauantaina ja nämä pari päivää kotona ovat menneet melkoisessa hulinassa koko porukan ihaillessa uusinta perheenjäsentä. Vauvalla on monta syliä missä viihtyä ja aina joku lohduttamassa/silittelemässä/tökkimässä nenää/pussailemassa/tarjoamassa tuttia tai perunamuusia tai leikkileivosta.

Isommat sisarukset ovat pikkusiskosta aivan haltioissaan. He kävivät iskän kanssa sairaalassa meitä katsomassa perjantaina. Ne ilmeet, mitkä heillä olivat kun he astuivat huoneeseen sisään ja näkivät minut ja vauvan: jotain aivan mieletöntä. Sanoinkuvaamatonta suorastaan. Jopa Touko oli pitkän aikaa hiljaa ja vain tuijotti, kunnes loppujenlopuksi tokaisi "vauva" (hän ei ole ennen sitä sanaa sanonut). Yksi sellaisia hetkiä, mitä ei ikinä unohda. 

Palaan pikimmiten kysymysten ja tietenkin synnytyskertomuksen pariin, huomenna terveydenhoitaja tulee kotikäynnille tarkastamaan vauvan. Tässä pari kuvaa meidän söpöläisestä (tiedän olevani jonkinsortin hormonihuuruissa, kun käytän sanaa "söpöläinen").
1 kommentti: