keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Banoffee

Viime viikolla vauva-treffit-kirjoituksen yhteydessä minulta tiedusteltiin ohjetta superherkulliseen Banoffee-kakkuun. Sain reseptin ystävältä, joka oli jälkkärin treffeille leiponut ja suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan, ihan mielettömän hyvää!




Banoffee


1 pkt Bastogne-keksejä (n. 300g)
n. 50 g voita
1 tlk valmiiksi keitettyä kondensoitua maitoa
banaania
2 dl kuohukermaa


Tee pohja (esim. irtovuokaan) kekseistä ja voista, säästä kekseistä pieni kourallinen kakun päälle koristeeksi. Lado loput aineet kerroksiksi pohjan päälle: ensin kondensoitu maito, sitten pari banaania siivuina. Banaanien päälle vatkattu ja vaniljasokerilla maustettu kuohukerma, lopuksi vielä banaania ja murusteltuja keksejä.

Eikun  nauttimaan, namnam!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti