torstai 9. huhtikuuta 2015

Ihanat Milestonen vauva-kortit ja unohdetut mini-tennarit

Tämä ei ole mainos. Ajattelin vain kehua kovasti kaikille jostain lehdestä bongaamiani Milestonen vauva-kortteja. Minusta nämä vastaavat hyvin kysymykseen "Mitä hankkia vauvalle (vanhemmille), jolla on jo kaikkea?". No vauva-kortit tietenkin, meillä nämä ovat äärimmäisen kätevät jo ihan pelkästään siksi, että vauvasta tulee otettua tasaisin väliajoin kuvia (mikä tuppaa aina esikoista lukuunottamatta unohtua). Ja vaikka kuvia otettaisiinkin, on vauva harvoin niissä kuvissa yksin vaan (ainakin meillä) yhden tai useamman sisaruksen kanssa.

Ja ovathan kortit ihan mielettömän hienoja! Kun sitten vain muistaisi esimerkiksi sen "Tänään hymyilin ensimmäisen kerran"-kortin kun se hetki koittaa..;)


Vaikka ristiäisiäkään ei ole vielä vietetty, vauva on saanut kaikkea ihanaa lahjaksi. Uuden ruokalapun myötä voin hyvällä omallatunnolla heittää pois meidän melko kulahtaneen ruokalapun, mikä on tullut aikanaan Ainon äitiyspakkauksessa ja ollut ahkerassa käytössä kaikilla neljällä lapsella. Tai ehkä jätän sen varalapuksi. Hienon huivin/kuolalapunkin vauva sai, ja suloiset töppöset, tumput ja housut, yökkärinkin, en kestä. Minun ei kyllä parane mennä lastenvaateosastolle ollenkaan. :D

Tänään iskä lähti reissuun, tai niin kuin lapset sanovat "retkelle". Meillä meni päivä täällä kotona mukavasti ja erittäin vauhdikkaasti. Mikäs minun ollessa, kun on niin reippaita vauvan hoitajia talo täynnä. <3


Vauva ja Eino


Aino ja vauva

Vauva nukahti kummankin syliin, en kestä tätäkään.

Sillä välin kun isommat pitivät huolen pikkusiskostaan, minä sain hömpöttää Toukon kanssa meidän sängyssä: hän on nyt parina päivänä jättänyt päiväunet väliin, sillä kesäaikaan siirtymisen jälkeen poika on nukkunut aamulla niin myöhään, ettei päiväunille menosta tarpeeksi aikaisin ole meinannut tulla mitään. Jos hän nukkuu unet myöhemmin päivällä, yöunille meno venähtää. No, joka tapauksessa, yritin tänään sitten jossain vaiheessa rauhoitella Toukoa ja houkuttelin häntä hetkeksi pötköttelemään sängylle. Ei siitä mitään tullut, leikiksihän se meni. Mutta hauskaa meillä oli ja hän jaksoi hienosti loppuillan ilman "lepohetkeä". 
Nyt isommat tuhisevat omissa sängyissään ja pienin vieressäni sohvalla. Onneksi voin kirjoittaa tätä, muuten olisi yksinäistä. On hassua mennä "yksin" nukkumaan. Täytyy vielä katsella Ainon eskari-kamppeet aamuksi valmiiksi, jos vaikka vauva saa jonkin kakka-katastrofin aikaiseksi juuri silloin, kun taksi kurvaa pihaan. Hyviä öitä ja mukavaa perjantaita!

P.s. Olin tyystin unohtanut nämä meidän huushollin pienimmät Converset, vähänkö innostuin kun hoksasin, että vauva voi vielä tänä keväänä pröystäillä jossain nämä tossut jalassa. Aino sai nämä aikanaan ystävältä tuliaiseksi Pariisista.


2 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän sulosia nuo kuvat missä vauva on Ainon ja Einon sylissä! Mäkään en kestä :D

    VastaaPoista