maanantai 13. huhtikuuta 2015

Vähän luksusta

Pientä luksusta minulle, sain miehen Saksan reissulta tuliaisiksi Michael Korsin lompakon. <3 Ah, ihanaa, tähän "laukkuun" ei ängetäkään yhden yhtä vaippaa tai liivinsuojaa (eli pääsen käyttämään sitä ehkä kerran vuodessa :D). Lapset saivat ison kassillisen karkkia, mm. rasiallisen Kinder-munia: jännittävintä niissä oli se, että jokaisessa oli yllätyksenä lentokoneen pienoismalli.


 


Meillä meni täällä kotona nuo reissun aikaiset pari päivää kuin hujauksessa, suoriuduin koko porukan kanssa jopa Hesburger- ja kauppareissusta: kaksi pienintä matkasivat ostoskärryn kyydissä ja kolme isoimpaa seurasivat "kuuliaisesti" kärryn vierellä. Saunassakin kävin koko porukan kanssa. Joskus vuosien päästä voin vain yrittää käsittää, että miten olen selviytynyt kaikesta tästä kaaoksesta.

Iltaisin lasten mentyä nukkumaan oli kyllä yksinäistä ja parin päivän jälkeen koko porukalla oli kova ikävä iskää. Lapset syövät tuliaiskarkkeja monta viikkoa ja minä odotan sitä päivää, kun pääsen pröystäilemään upouudella M.K.:lla. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti