torstai 23. huhtikuuta 2015

Vauva-treffeillä

Tänään olisi vaikka kuinka monta hyvää aihetta mistä kirjoittaa, mutta tämä menee nyt kaikkien niiden edelle: olin eilen "vauva-treffeillä". Joku saattaakin muistaa kirjoitukseni helmikuulta, kun vietimme viikonloppua Himoksella. Nyt kaikki nuo viisi lasta ovat syntyneet ja eilen kokoonnuimme mm. herkuttelemaan ja ottamaan uuden kuvan.

Lähtökohta oli siis tämä:


Ja nyt tilanne on tämä:


Ylemmän kuvan ottaminen oli huomattavasti helpompaa, mutta saimme kun saimmekin ihan hyvin alempaan kuvaan nuo vauvojen bodytkin, mihin maalasimme suurpiirteisesti samat kuvat kuin mahoihin. <3

Vauvoilla on "ikäeroa" kolme viikkoa ja kaksi päivää (eli he ovat syntyneet kaikki reilun kolmen viikon sisällä), ensimmäisenä syntyi meidän vauva ja viimeisenä kuvan keskimmäinen vauva. Kun joku kuitenkin miettii sukupuolijakaumaa, niin vasemmalta oikealle: tyttö, poika, poika, tyttö, tyttö. 

Olen itsekin jotenkin sanaton tästä koko jutusta. Ensinnäkin, on ihan mahtavaa, että kaikilla on kaikki hyvin. Toiseksi, tällainen porukka on kultaakin kalliimpi vertaistuki tässä elämäntilanteessa. Olemme kaikki äärimmäisen onnekkaita, että ympärillä on ihmisiä, joiden kanssa on täysin luonnollista puhua synnytyksissä tapahtuneista sattumista ja repeämien parantumisista. 

Mehän emme osaa viettää iltaa ilman hirvittävää kasaa herkkuja: syöminen on hyvin oleellinen osa tällaisia kokoontumisia, eikä tälläkään kertaa nyyttäritarjoilu jättänyt ketään kylmäksi. ;)
Bodyt jäävät mukavaksi muistoksi, vuosien päästä voimme taas Himoksen reissulla muistella näitä ainutlaatuisia hetkiä. <3Loppuun vielä ylemmät kuvat "ennen ja jälkeen"-kuvana masuista ja vauvoista, ai että tämä onkin kiva!


6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo kuvat (ja vauvat tietty) ja tosi ihana idea kun masut ja bodyt toistavat samaa kuviota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eihän näitä voi muuta kuin ihailla! <3 :)

   Poista
 2. Ihanat vauvat Ihanat masut ...:) ja ei herkutkaan yhtään pahat saako siitä kakusta reseptiä:)))kauhee himo iski tohon kakkuun t.mami vk 22:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Juu saa toki, mun täytyy vaan ensin udella resepti ystävältä. Tuo kakku on kyllä ihan taivaallista, täytyy itsekin kokeilla!

   Poista
 3. Aivan ihania, erittäin hyvä idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, kaikki kunnia tälle mahtavalle äiti-porukalle, jonka kanssa on ihana keksiä ja toteuttaa kaikkea tällaista! :)

   Poista