keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Katsaus vaatekaappiin - me&i

Kun ei minulla viikonloppuna mitään muutakaan tekemistä ollut (tai oli, mutta koska keksin tämän, kaikki muu tylsä sai odottaa), tein pienen inventaarioiskun lasten vaatekaappeihin.

Öh, vaatteet ovat vähän rypyssä. Mutta kyllä niistä varmaan selvän saa. Osaa vaatteista en tähän hätään löytänyt, ne ovat jossain laatikossa odottamassa seuraavaa käyttäjää. Kun oikein kovasti muistelen, niin varastossa on ainakin punaisen kilppari-pöksyt (kilpikonna kurkkaa taskusta), oranssit caravan-pöksyt, turkoosi sirkus-haalari ja ruskeat canvas-housut. Serkkutytöillä on käytössä musta geisha-tunika, vaaleapunaiset leggingsit, vaaleanpunainen sammakko-t-paita, kukkakuvioinen tunika ja ruskea tunika vaaleanpunaisella sydämellä. Sukkia ja Einon kalsareita en kuvannut, taisivat olla kaikki kuvaushetkellä likaisena pyykkikopassa.

Ensin ajattelin, että vaatteita on ihan hirveästi. Sitten rupesin miettimään, kuinka paljon yksi paita on uutena maksanut, niitä on 1, 2, 3, 4..lopetin laskemisen ja tuudittauduin siihen, että osa vaatteista on kulkeutunut meille käytettynä, osan olen ostanut alennusmyynnistä ja osan lapset ovat saaneet lahjaksi. Ja loppupeleissä vaatteita on oikeasti aika vähän jos vertaa siihen, kuinka paljon meillä lasten vaatteita on kaikenkaikkiaan.

Tiedän, että moni näitä kuvia katsoessaan pudistelee päätään ja miettii, miksi joku laittaa vähäiset pennosensa näihin. No, ne jotka laittavat, tietävät miksi. Minä en edes lue itseäni kummoiseksi "miikkari-hulluksi" ja silti meiltä löytyy näitä näin paljon. Nämä vaatteet ovat sellaisia, mitkä olen ajatellut säästäväni senkin jälkeen, kun ne jäävät kaikilta potentiaalisilta käyttäjiltä pieniksi. Omia Me&I-vaatteita olen myynyt eteenpäin, mutta näistä tuskin raaskin luopua. Nämä ovat edelleen yhdet omista suosikeistani, viime kesänä kaikki kolme poikaa pitivät näitä yhtäaikaa, saas nähdä tuleeko tuota haalaria puettua Liinan päälle tänä kesänä.

Kuvan keskellä olevat polvipaikkahousut ovat yhdet Einon lempparihousuista.Yogapantseja; miten näitä olikin näin vähän?


Yllä olevan kuvan vasemmapuoleisen kruunu-tunikan löysin kirpparilta kahdella eurolla. Takana helmassa sauman vieressä oli pieni reikä, minkä paikkasin ja kruunussa olevat langannousut yksinkertaisesti leikkasin pois - ja tunika on ollut Ainon yksi käytetyimmistä. Se oli siis varsinainen löytö.


Pilvipyjama ja Ainon lammas-yökkäri.
Yksi hamekin on meille jostakin tullut. Tuollainen toinen pupu-paitakin on, se taitaa olla serkuilla tällä hetkellä.Haamuhaalari Sulolla viimeisiä kertoja, pian se jää odottamaan Liinan kasvamista.
Tämä on viimeisin "bongaus" Ainolle facebook-kirpparilta, kuvassa hieman likainen kun oli pakko kaivaa se pyykkikopasta kuvattavaksi :).
             Ei kommentteja:

Lähetä kommentti