maanantai 25. toukokuuta 2015

Lukijaksi?

Huomasin vasta, että blogeja listaava verkkosivusto blogilista lopettaa toimintansa kesäkuun alussa. Nyt siis te ihanaiset, jotka olette tilanneet/käytte paljon tätä blogia blogilistan kautta lukemassa, nyt on aika toimia! Lukijaksi voi liittyä google-tilin avulla (riittää, että sinulla on gmail-tili (?), korjatkaa viisaammat, jos olen väärässä), bloglovin-palvelun kautta sekä kohta minullekin varmasti tutumman blogipolku-sivuston kautta. Tai kahdesta viimeisestä blogi ainakin löytyy, tuota blogipolkua tutkin itsekin vasta nyt eli en vielä ihan tarkkaan tiedä, kuinka se toimii. Oletettavasti/toivottavasti saan sieltäkin jonkinlaisen seuraa-nappulan sivun laitaan.

Blogiahan saa toki seurata liittymättä varsinaiseksi lukijaksi. Kaikenkaikkiaan teitä lukijoita (liittyneitä tai liittymättömiä) on minun mittapuullani ihan hurjan paljon, kiitos! 

Itse pidän paljon bloglovin-sovelluksesta älypuhelimessa, siellä olevia blogeja on todella kiva selata puhelimeen ladattavalla (ilmaisella) ohjelmalla. 

Yleisesti ottaen lukijaksi liittymisessä on se etu, että luettavien blogien uusimmat postaukset tipahtavat suoraan eetteriin sille systeemille, minkä kautta blogeja luet. Pahoittelen karkeaa, hölmöä sanastoa, olen oikeasti ihan pihalla näistä kaikista sovellus/ohjelma-jutuista. Pääasia on, että pääsette blogia lukemaan, keinolla millä hyvänsä.  

Tämän kirjoituksen tarkoitus oli etukäteen varoittaa blogilistan aktiivisia käyttäjiä sivuston loppumisesta. Ettette nyt vaan yhtäkkiä eräänä aamuna huomaa, että suosikkijutut ovat hävinneet tyystin kun sivustoa ei ole enää olemassa. Kun ette sitä itse varmastikaan ole huomanneet, eihän lopettamis-teksti ole seissyt sivuston etusivulla kissan kokoisilla kirjaimilla kun viikkokausia. Eh eh.

Lukemisiin (onkohan tuollaista sanaa olemassakaan?)! Hyvät yöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti