keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Me&I-kutsuilla

Jos mieheltäni kysyttäisiin, että onko hänen vaimollaan tapana käydä vaatekutsuilla, vastaus olisi varmasti jotakin tämän tapaista: "Kyllä, ei hän mitään muuta teekään nykyään.". 

Totta, totta, ainakin osittain. Myönnettävä on, että viime aikoina vaatekutsuja on ollut vähän siellä sun täällä, enkä minä tietenkään voi kieltäytyä, jos joku minut sellaisille kutsuu. Johan se nyt on sanomattakin selvää, että vaatekutsut ovat erinoimaisen hieno tapa yhdistää ystävien tapaaminen ja shoppailu. Minä itse olen hyvä esimerkki erittäin laiskasta kaupoissa shoppailijasta, joten ostaminen kutsuilta sopii minulle paremmin kuin hyvin. Ja mikä parasta, vaatemallistot pursuilevat nykyään sekä lasten että naisten vaatteita, joten lähestulkoon aina lyön kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Viime torstaina pääsin siis todennäköisesti omalta osaltani tämän kevään viimeisille Me & I-kutsuille. Näin malliston heti sen ilmestyttyä talvella ja sieltä tilasin itselleni raitaisen Batwing Top:in, mitä olen käyttänyt lähes päivittäin: paljon parempaa paitamallia saa hakea. Paita sopi myös koko raskausajan, vaikka tilasinkin paidan vähän sillä ajatuksella, että saan pukea sen päälle vasta vauvan synnyttyä. Toisin kävi, eikä paidan malli kärsinyt suuresta vatsasta huolimatta. :) 


striped batwing top
Kuva lainattu täältä.
Kun ensimmäisen kerran näin Me&I:n vaatteita kutsuilla vuonna 2011, ihastuin lasten vaatteissa niiden väreihin. Silloin yhden tytön ja yhden pojan äitinä olin erittäin ilonen siitä, että värikkäitä vaatteita oli tarjolla myös pojille. Olin lopen kyllästynyt markettien perustylsiin, tummanharmaisiin, perussinisiin, tummanvihreisiin ja örkki- tai robottikuvalla varusteltuihin poikien vaatteisiin. Nykyään olen kutsujen vakiovieras ja erityisen innoissani siitä, että myös naisten vaatemallisto on laajentunut sitten vuoden 2011, jolloin tarjolla oli vain murto-osa nykyisestä. Värien lisäksi lasten vaatteissa on mielestäni tärkeää, että ne ovat hyviä ja mukavia päällä sekä helppo pukea ja sitä nämä vaatteet ovat. Meillä varsinkin pojat ovat todella tarkkoja siitä, että vaatteet eivät purista tai kutita ja käytännön syistä napit, nepparit, vetoketjut ja muut kikkailut kuuluvat meillä yleensä juhlavaatteisiin. 

Tämän kevään mallistosta tilasin Liinalle aivan superihanan, keltapohjaisen sydänbodyn tulevaksi kesäksi. Ja tuo sydänpeitto, voi jestas! Jos meillä ei olisi joka paikka täynnä peittoja, olisi se varmasti päätynyt ostoslistalle. Itsekuri joutuu kyllä näiden ihanuuksien äärellä koetukselle. Ainolle tilasin harmaan perhostunikan (goodies-tuotteista), hänellä on jäänyt taas hurjaa vauhtia vaatteita pieneksi.

Nyt muuten tuli mieleen, että jos jotakin toivoisin mallistoon lisäksi, niin uimapukuja! Onkohan niitä joskus ollut? Olisi nimittäin niille(kin) tarvetta. :)

Kiitos ihanista herkuista (joku superukkelikin pääsi kuvaan :)) emännälle ja esittelystä luottoesittelijälle, jonka kanssa hoituu kyllä ihan kaikki: meillä ei ole koskaan mennyt yksikään vaateostos pieleen esimerkiksi kokojen puolesta, kun aina saa niin asiantuntevaa palvelua. :) 


Näistä vaatekuvista inspiroituneena kaivelin kaikki mahdolliset miikkarit meidän lasten kaapeista, mutta teen niistä kollaasin erilliseen postaukseen (mikä toivottavasti ilmestyy vielä tänään), koska kuvia olisi tullut tähän niin paljon. Vähänkö vaatteiden kasaaminen oli jännää! No, siitä seuraavaksi. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti