lauantai 2. toukokuuta 2015

Raitoja, tähtiä ja hillittyjä värejä - NOSHin naisten kesä 2015

Pääsin tiistaina tutustumaan kauan odotettuun Noshin naisten kesämallistoon. Vaikka selailin kuvia vaatteista jo edellisellä viikolla malliston julkistamisen jälkeen, on vaatteiden näkeminen livenä ihan eri juttu. Omaksi henkilökohtaiseksi suosikikseni nousi ehdottomasti keltaiset leggingsit, joita nyt kuumeisesti odotan saapuvaksi. 

Samalla tavalla kuin viime mallistossa, on tässäkin mielestäni jokaiselle jotakin. Vaikka itseäni ei esimerkiksi sininen väri pue yhtään, tiedän monta tyyppiä, joille ihanan malliset, sinisävyiset paidat sopivat kuin nakutettu. Ja mikä parasta, minusta mallistossa on sopivasti sekä hillittyjä sävyjä että piristävää keltaista, sinistä ja punaista. Näistä saisi monta aivan ihanaa kokonaisuutta!

Kiitos rohkeille mannekiineille, jotka antoivat luvan ottaa muutaman kivan sovituskuvan. <3 Ja suurensuuri kiitos emännälle ja ihanalle edustaja-ystävälleni Marjolle!Tämä harmaa tähtipaita meni minulta kutsuilla jotenkin ihan ohi, mutta nyt kun jälkeenpäin selailin näitä kuvia niin tajusin haluavani tämän viileitä kesäiltoja varten. ;)
Ihania yksityiskohtia!


Yllä olevan hameen huomasin samoin vasta, kun kävin näitä kuvia läpi. Vaikka en ole koskaan ollut varsinaisesti hameiden käyttäjä, tuo voisi olla sellainen, missä minäkin viihtyisin.Koska edustajien olisi hankala pitää mukanaan jokaista kokoa ja jokaista väriä kaikista vaatteista, omaa sävyä voi etsiä kätevästi kangastilkuista. Itse en päässyt kokeilemaan juuri niitä leggingsejä mitkä tilasin, mutta sain kokeilla täysin vastaavia, lyhyempiä versioita housuista ja niiden avulla oikea kokokin varmistui. Tiesin, että niiden kangas olisi pehmeää, mutta enpä olisi oikeasti uskonut kuinka mukavat ja pehmeät housut olisivat jalassa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.  
Yksi vip-bonustuotteista, pinkki tähtihuivi on sen verran omaan mieleen, että kutsujen järjestäminen saattaa hyvinkin olla edessä. ;) Huivi olisi kiva yhdistää sen kesäiltojen, harmaan tähti-paidan kanssa.


Alla oleva Wings-huppari olisi myös tällaiselle leggingsi-hörhölle ihan omiaan (kuvat on lainattu Noshin sivuilta). 


Eikun haaveilemaan! Nyt otan urakakseni vaatehuoneen järjestelyn, että saan enemmän näitä unelma-vaatteita sinne mahtumaan. ;) Mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti