lauantai 8. elokuuta 2015

Liebster Award

http://1.bp.blogspot.com/-ECSxUedcPPA/VS0WjbUtNPI/AAAAAAAAEfA/OqOcJxx3lYw/s1600/liebsteraward1.pngKiitos Kuka pelkää äitiä-blogin Millalle tästä haasteesta! Liebster Award-tunnuksen ideana on siis uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annnetaan bloggaajalta bloggaalalle.

Nyt kun tarkemmin aloin tätä asiaa tarkastelemaan, olen jo kerran samankaltaiseen haasteeseen vastannut, se ei vain silloin kulkenut tällä nimellä. Mutta ei anneta sen haitata, vastaan tähän silti, ainakin osittain! :)

Ideana on:
1. Kiittää sinut nimennyttä bloggaajaa ja laittaa linkki hänen blogiinsa.
2. Vastata sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimetä ja linkata 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksiä 11 uutta kysymystä blogisteille

Tässä minun vastaukseni Millan yhteentoista kysymykseen:

1. Miksi alunperin päätit aloittaa bloggaamisen?

Olen aina tykännyt kirjoittamisesta ja toivoin blogin olevan samalla ns. päiväkirja itselleni sekä mukava harrastus, minkä kautta voisin saada ja antaa vertaistukea. Sellaisena se on pysynytkin, tykkään edelleen. 

2. Mikä on sinun suosikkiblogisi?

Apua, ei mulla oo yhtä suosikkia! Eikun onpas, tällä hetkellä hauskinta luettavaa ikinä on Oton Akkavalta-blogi. 

3. Mikä on paras luonteenpiirteesi?

Se on muuten jännä miten niitä negatiivisia luonteenpiirteitä keksisi ihan roppakaupalla, mutta kun kysymys esitetään näin päin, tulee tenkkapoo. Höm. Läheiset, tutut, te siellä, ketkä tunnette minut ja luette tätä, mikä se on? Rauhallisuus, ehkä. 

4. Mikä on suurin haaveesi, jonka toivot toteutuvan seuraavan viiden vuoden sisällä?

Suurin? Yksi suurimmista on talon valmistuminen lopputarkastuskuntoon. Se helpottaisi tämänhetkistä arkea suunnattomasti. Mutta tuo on ehkä vähän tylsä haave, joten sanon lisäksi suurien haaveiden liittyvän lapsiin ja koulunkäyntiin. 

5. Jos saisit nyt viikon vain yksin itsellesi (etkä saa valita perheen kanssa olemista), mitä tekisit?

Ette ikinä arvaa, mikä tuli ihan ekana mieleen? SIIVOAISIN! No en varmana siivoaisi. Lähtisin johonkin kaupunkilomalle. En välttämättä edes minnekään kauas. Tai sitten olisin yksin kotona ja siirtelisin tauluja ja huonekaluja ja sisustelisin ja kitkisin ja kokkaisin ja keräisin mustikoita ja kävisin lenkillä ja - no okei - ehkä vähän siivoaisin. Tekisin kaikkea ihan rauhassa. Mutta jos olisin kotona ihan yksin, tulisi kauhea ikävä perhettä! Siksi lähtisin ehkä kuitenkin sinne kaupunkilomalle.

6. Jos katoaisit, mitkä olisivat sinusta annettavat tuntomerkit?

Hah voi ei, ensimmäisenä tuli mieleen punaiseksi turvonneet silmät ja naama itkemisestä, panikoimisesta ja kotiin ikävöimisestä. Mutta jos noin niinkun ulkonäköä ajatellaan, niin vaalea tukka sekaisella nutturalla, 165 cm pitkä, keskikokoinen (vähän löysää ihramakkaraa siellä täällä, jenkkakahvat esimerkiksi), musta-valko-raidallinen paita ja jotkut epämääräiset housut. Tai ei housuja ollenkaan, inhoan housuja, varsinkin kuumilla keleillä, kotona kuljen pelkissä pikkuhousuissa (ja raidallisessa paidassa). Kenkinä joko varvassandaalit, kumisaappaat, tennarit tai lenkkarit. Silmälasit. Jos ei ole silmälaseja, kulkee todennäköisesti hortoillen kuin ellun kana kun ei näe kunnolla.   

7. Jos kirjoittaisit vain yhdestä aiheesta/teemasta, eikä se olisi perhe, mistä kirjoittaisit?

Liikunnasta/liikuntaharrastuksesta. Tai sisustamisesta.

8. Hauskin muistosi lapsuudestasi?

Niitähän riittää. Yksi kiva ja toistuva muisto on se, kun illalla teimme (äiti teki) jättimäisen kulhollisen popcorneja ja katsoimme telkkaria yhdessä. Muistan vieläkin, millainen ääni siitä kummallisesta kulhosta lähti kun siitä kauhaisia popcornia kädet täyteen.

9. Lempielokuvasi?

Olen ihan tosi tosi tosi huono katsomaan elokuvia. Pari ihan tosi hyvää tulee kuitenkin just nyt mieleen: Ikuisesti sinun ja Kaunis mieli.

10. Onko sinusta 24 tuntia riittävästi vuorokaudessa? Perustele.

On. Uupuisin, jos pitäisi heilua vielä pari ekstratuntia.

11. Mitä teillä syödään tänään?

Aiemmin tänään (kirjoitan tätä myöhään illalla) syötiin mm. kaurapuuroa, ranskalaisia ja makkaraa, salaattia, hitosti mustikoita, mustikkapiirakkaa, mustikka-smoothieta, ruisleipää, riisipuuroa. Huomisesta en vielä tiedä.

Näin. Kiitos Milla, oli erittäin hyviä kysymyksiä! :) Itse en nyt tätä haastetta sen enempää levittele eteenpäin, minusta tuntuu, että kaikki "lähiblogini" ovat tämän jo saaneet ja tehneet. ;)5 kommenttia:

 1. mielenkiintoisia kysymyksiä,ja vastauksia kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Tämän piti olla taas sellainen nopeasti kirjoitettu juttu, mutta ei se sitten ollutkaan. :D

   Poista
 2. Kiitos! :) Jatketaan samaan malliin ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Jatketaan samaan malliin ;)

  VastaaPoista