keskiviikko 12. elokuuta 2015

No nyt!

Se toimii, meidän nettitikku toimii jälleen. Hurraa! Meidän piti viikonloppuna vain päivittää liittymä, mutta onnistuin jotenkin sössimään sen enkä ole päässyt koneella nettiin muutamaan päivään. Tänään sitten otin itseäni niskasta kiinni ja soitin suoraan Soneralle ja kysäisin, että mikähän tässä nyt mättää (mainittakoon, että sain ihan mielettömän hyvää palvelua ja vielä suht nopeasti). Syy ei ollutkaan minun, vaan päivityshärveli oli jotenkin sekoillut.

Nyt meillä on siis edullisempi ja kaiken hyvän lisäksi nopeampi netti ja oma puhelinliittymänikin päivitettiin samalla, jee. 

Muutaman päivän sisällä on tapahtunut kaikenlaista: tein viikonloppuna pikaisen seivästikkaiden tuunauksen, alkuviikosta pääsin ihailemaan Noshin uutta lastenmallistoa ja Aino aloitti tiistaina koulun ja sai samana päivänä tiedon, että pääsee musiikkiopistoon pianotunneille. Juuri äsken selailin Me&I:n uutta mallistoa, lauantaina pääsen niitä ihan livenä hypistelemään. Jännän äärellä ollaan siis oltu, elokuu on super-jees! Kaiken tämän lomassa lapset ovat taas viihdyttäneet minua omalla mahtavalla tavallaan, esimerkiksi eilen Touko kirmaili ulkona alasti tonttulakki päässään ja Eino hoilasi (myöskin alasti) vieressä "HIIVAN HOITAA DIFLUKAN!". Ai että minua nauratti, hehehe. 

Palaan kaikkeen tähän jännittävään myöhemmin illalla, hauskaa päivää! :)

4 kommenttia:

 1. Joskus se tekniikkakin vaan tökkii... Me& I.n mallistoon pitäs tutustua,moneen vuoteen en oo ees kutsuilla käyny...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tökkii, minä en ole mikään varsinainen tekniikan ihmelapsi joten kun tökkii, niin sitten todellakin tökkii. XD

   Mä käyn joka kaudella kutsuilla, joskus tulee tilattua enemmän, joskus vähemmän. Hinnat ovat tosin tänä(kin) syksynä niin kohdallaan, että täytynee odotella alennusmyyntejä. :)

   Poista
 2. Pitäis mennä kurkkaan tuo uus mallisto, vaikken olekkaan aikoihin ostanut mitään vaatetta Me & i:lta.
  Voi pojat ja tuo Einon laulu..lapset on niin huippuja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan mallistoa aina ihan innolla, vaikka en välttämättä mitään tilaakaan. Kutsuilla käyminen on ihan tosi kivaa. :)

   No joo, voi kun muistaisikin kaikki heidän höpötykset vielä mummunakin. <3

   Poista