torstai 20. elokuuta 2015

Nosh-kutsuilla

Pääsin ihailemaan Noshin uutta lastenvaate-mallistoa reilu viikko sitten ja voi että mitä kaikkea siellä taas olikaan! Jokaiselle jotakin - se jäi päällimmäisenä minulle tästä mallistosta mieleen. On raitaa, graafista kuvioo, tiikereitä, tähtiä, palloja, sydämiä, pilviä, värejä, ihania malleja.. Jos näistä ei mikään kolahda omalle kohdalle niin jo on kumma! 
Olen hokenut tätä samaa monta kertaa, mutta taas se piti paikkansa: mallisto on ehdottomasti nähtävä livenä. Useampaan kertaan, jos mahdollista, sillä vaatteita on taas niin paljon, että niiden sulatteleminen vie aikansa. Jos pääsen mallistoa vielä toistamiseen katsomaan, olen varma, että bongaan sieltä taas jotakin sellaista mitä en ensimmäisellä kerralla edes huomannut.

Minun ehdottomat suosikit ovat (ylläriylläri) raidat. Graafiset eläinkuviot eivät ole ihan minun makuuni eikä keltainen ollut niin kirkkaan keltainen kuin odotin (jäi keltaiset housut ja tähti-pipo tilaamatta, ainakin tällä erää), mutta ilman eivät meidän lapset taas(kaan) jääneet - päinvastoin. Jos kukkaro olisi pullollaan ja lasten kaapit tyhjillään eikä toisin päin, olisi meille kotiutunut varmasti paljon muutakin. Nämä ostin meille:


Ainolle sateenkaari-huppari, Einolle ukkospilvi-huppari, Sulolle raketti-t-paita ja Toukolle ihanan punainen raita-pipo. Syksyä jo selvästi odotellessa. Nämä ovat minusta kaikki sellaisia vaatteita, että ne menevät hyvin sekä tytöillä että pojilla. Kuvasta puuttuu Liinan musta-valko-raidallinen body, en tiedä miten unohdin sen kuvasta ihan kokonaan. Kopioin siitä kuvan Noshin sivuilta.

Raita body, musta-vanilja


Bodyn kanssa sopisi ihanasti esimerkiksi vaalenapunaiset tai pinkit housut.. olen hurahtanut täysin kaikkeen vaaleanpunaiseen. Kun Aino vajaa seitsemän vuotta sitten syntyi, vannoin, etten osta hänelle mitään vaalenpunaista. Nyt kaikki hempeät tyttö-värit on ihan IIIK-osastoa. Hah.

Tilasin ITSELLENI lasten mallistosta leggingsit. Suurin koko sopii minulle hyvin. Nämä mätsäävät täydellisesti esimerkiksi mustan yläosan kanssa. Välillä salaa toivon, että tulisi jo syksy ja viileämmät kelit, niin pääsisi näitä käyttämään (ihan periaatteestahan tällaisilla ihanilla kesäkeleillä ei voi pukeutua pitkiin housuihin).


Toukokin oli onnellinen uudesta piposta - niin onnellinen, ettei meinannut luopua siitä tänään ollenkaan. Helle vei kuitenkin lopulta voiton ja sain laittaa pipon vielä viileämpiä säitä odottelemaan. 


Erityisen paljon pidän Noshin vaatteissa siitä, että lapsille tarkoitetut vaatteet ovat oikeasti lasten vaatteiden näköisiä: käytännöllisiä, tietyllä tapaa yksinkertaisia vaatteita ilman rimpsuja, röyhelöitä, hölmöjä printtejä tai strasseja. Ei sillä, että prameammissa vaatteissa olisi mitään vikaa, mutta itse tykkään, että lapselle puettava vaate ei ole suora kopio aikuisten vaatteesta. Ja toivon tietysti, että nämä vaatteet ovat kulutusta kestäviä, olisi ihana nähdä aikanaan tuo sateenkaari-huppari myös Liinan päällä. <3

Kiitos kivoista kutsuista emännälle sekä mukavalle ja asiantuntevalle esittelijälle! <3

4 kommenttia:

 1. eipä oo tullu noilla kutsuilla käytyä,vaikka paljon oon kuullutkin niistä :)

  VastaaPoista
 2. Lastenmalliston legginssit aikuiselle -huippua! Saanko kysyä minkäpituinen olet? Ostit varmaan koon 146/152? Itse olen 164cm, voisikohan pituus riittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, isoimman koon tilasin eli 146/152. Olen myös 164 cm pitkä ja hyvin riittää mitta. :)

   Poista