lauantai 12. syyskuuta 2015

Mihin päivät katoavat?

Minun piti kirjoittaa kauhean pitkä pohdinta siitä, että mihin aika oikein katoaa, mutta päätinkin kiteyttää koko tarinan yhteen kuvaan. Uskon, että suurin osa siellä ruudun toisella puolella ymmärtää kun ihmettelen, miten illalla tuntuu ettei ole saanut mitään aikaiseksi mutta on silti touhunnut koko päivän jotain. "Ei mitään" sisältää kuitenkin valtavan paljon kaikkea, aamusta iltaan, yölläkin: ruoanlaittoa, pyllyjen pyyhkimistä, katastrofien selvittelyä, pukemista, ulkoilua, riisumista, kynien teroittamista, kadonneiden tavaroiden etsimistä, hama-helmien keräämistä, pyykinpesua, lelujen korjaamista, nukuttamista, lohduttelua, pipien puhaltamista, siivoamista, harrastuksia, väittelyä itsestäänselvistä asioista, temppujen ja tanssien katsomista. Muun muassa. 

Tässä se kuva:


Älkää käsittäkö väärin, lapset ovat minulle kaikki kaikessa ja ihan äärimmäisen rakkaita, mutta välillä he ovat maailman suurimpia pönttöpäitä. Noin niinkuin nätisti sanottuna. Kun nämä pönttöpäät lyövät viisaat päänsä yhteen tai keksivät jotakin "mahtavaa" ihan yksilöinä, kädet ovat täynnä hommaa ihan jatkuvasti. En selittele enempää, mutta siihenhän ne päivät kuluvat.

Eli oikein kun tarkkaan miettiin uudestaan sitä "ei mitään", onkin tehnyt aika paljon kaikkea aika tosi tärkeää. <3 
 

2 kommenttia:

  1. tutulta kuulostaa <3 Kun jalkoja + käsiä on vaikka mihin,mutta järkeä ei tippaakaan,voi saada sekunnissa paljon aikaan :D

    VastaaPoista