keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Päivän asut #1

En ikinä, ikinä olisi osannut kuvitella, että tällainen postaus näkisi minun blogissani päivänvalon. Eihän tästä nyt sellaista muoti- ja tyyliblogien asu-postausta saa tekemälläkään, mutta olkoon tämä nyt sellainen asu-postaus meidän tyyliin.

Kaikki lähti siitä, kun bongasin jonkilaisen haasteen kiertävän blogeissa. Ideana on ilmeisesti kuvata omat ja lasten asut esimerkiksi viikon ajan. Nooooh, ei tarvinnut tätä hölmöläistä kauaa yllyttää kun näin jo asukuvien vilisevän silmissä. Vaikka en alkuperäisen haasteen varsinaisia sääntöjä tiedä JA vaikka tiedän, että onnistuneiden asukuvien ottaminen ei ole tehtävä sieltä helpoimmasta päästä, päätin silti kokeilla. 

Näin jälkeenpäin voin sanoa, että lasten kohdalla kuvaaminen olikin oikeasti ihan suht iisiä, itseni kohdalla oli suurensuuria vaikeuksia: en osaa ottaa itsestäni kuvaa, apua, tuo peilikin on ihan täynnä sormenjälkiä, YÄK onpa pöhkö asentoa, valaistuskin on huono jne. Lasten kuvat osoittautuivat siis paljon helpommiksi ottaa eikä omani ole ollenkaan parhaimmasta päästä (tätä pitää vielä harjoitella), mutta laitan sen tänne kuitenkin.

Sulo ehti riisua vaatteensa matkalla saunaan enkä siis ehtinyt napata hänestä kuvaa, joten otin kuvan hänen vaatteistaan. Einon päivän asuista saisi tehtyä vaikka ihan oman kirjoituksen, hän nimittäin saattaa vaihtaa päivän aikana vaatteet viisi kertaa. Kun pojat lähtivät illalla iskän kanssa hirviseuran kokoukseen, ei hänellä todellakaan enää ollut niitä vaatteita, mitkä hän aamulla kaapista haki. Välillä on liian kuuma, sitten liian kylmä, housut kiristää, paita ahdistaa ja niin päin pois. Hän pukeutuu täysin fiiliksen mukaan.

Pitäiskö minun oikein ottaa ja yrittää muistella, että minkä merkkisiä nämä tämän päivän vaatteet ovat? Jep, koitetaan.

Ainolla Noshin huppari ja Me&I:n keltaiset jogapantsit.
Einolla Me&I:n haamupaita ja Noshin baggy-housut.

Sulolla oli Lindexin kettu-paita ja Me&I:n vihreät pökät.

Toukolla Metsolan huppari ja Lindexin housut. Huomatkaa punainen kynsilakka!

Liinalla Lindexin housut. Bodyn merkki on muistaakseni Tutta, kokolappu on jo haalistunut kun on niin monta vuotta ollut tämä vaate käytössä.

Oman paitani merkkiä en muista, leggarit ovat Noshin uusimmasta lastenmallistosta.

Se pitää vielä sanoa, että tänään pukeuduttiin ihan tavallisesti eli en miettinyt "asukokonaisuuksia" niin, että kehtaan niitä tänne tulla esittelemään. Lapset pukeutuvat VIELÄ ja lähes aina niihin vaatteisiin, mitkä minä heille kaapista kaivan, mutta mietin kyllä tarkkaan, että mitä päivän aikana mahdollisesti tapahtuu ja millaisissa vaatteissa mitäkin voi tehdä: tärkeintä on mukavuus ja käytännöllisyys. Onneksi nykyään mukavat ja käytännölliset vaatteet ovat myös hyvän näköisiä. ;)

6 kommenttia:

 1. Ihania asuja :) vitsit, pitäiskö munkin harkita jotain kuvio leggareita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, ehdottomasti! Mulle ne on ainakin ihan pelastus, koska muuten mun vaatteet tuppaa olemaan niin värittömiä tai simppeleitä. :)

   Poista
 2. mä en muistas minkään vaatteen merkkejä,jos kaikkien vaatteet kuvaisin :D eikä ne ees suostuis kuvattavaks :P saatikka omat vaatteeni :D kuluneet kollarit+virttyny vanha t-paita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sulla oliskin tuplasti enemmän kuvattavaa ja muistettavaa! Mä muistan kyllä hyvin, varsinkin ne vaatteet, mitkä olen itse hankkinut. ;) Sen verran lastenvaate-friikki minäkin olen. :D

   Poista
 3. Kiva että tartuit haasteeseen :) minuakin alkoi kyllä tekemään mieli yrittää uudelleen :D
  Mutta samojen ongelmien kanssa painitaan täälläkin! Peilit likaisena eikä itsestä meinaa millään saada otettua järkevää kuvaa.. Lapset riisuutuu ja vaihtelee vaatteita ja loppujen lopuksi rälläävät jossain omissa stailauksissa :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai alasti! :D On meillä isot ongelmat..;) Kokeile ihmeessä, tää on hauskaa! :)

   Poista