keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Huoneentaulu

Varoitus: tämä kirjoitus sisältää sisustushömppää JA hitusen joulutunnelmointia.

Pari viikkoa sitten sain postissa ohuen, kauan odotetun paketin: Pikkunorsun Perheessämme-julisteen. Innoissani kävin ostamassa siihen kehyksen ja ihastelin taulua itsekseni, itkukin meinasi päästä kun olin siitä niin onnellinen. Miten voikaan ihminen tulla yhdestä taulusta niin iloiseksi?


Taulu oli toista viikkoa keittiön sivupöydällä, koska en heti keksinyt sille hyvää paikkaa. Tämän sorttista "sisustuselementtiä" ei ihan noin vaan mihinkään läntätäkään. Mietin ja makustelin, asettelin, testailin. Kunnes viimein hokasin, että sen paikka on olohuoneen seinällä meidän suuren perhe-kehyksen vieressä. Vielä meni hetki, ennen kuin sain Ikeasta sopivan mittaisen tauluhyllyn, mutta kärsivällisyys palkittiin: taulu ei voisi paljon paremmalla paikkaa olla.


Ja sitten sitä joulutunnelmointia. Tai voisiko tätä kutsua ennemminkin talvitunnelmoinniksi? Sain nimittäin jo muutama viikko sitten päähänpinttymän: halusin välttämättä meidän etukuistille pari sypressiä tai tuijaa ja niihin valot. Pienen etsiskelyn ja säätämisen jälkeen sekä puutarhuriystäväni avustuksella sain kun sainkin kaksi timanttituijaa ja löysin niihin vielä juuri passelit ruukutkin (kiitos tästäkin vinkistä, Marjo!). Kärsivällisyys palkittiin taas. <3

Ruukut ostin Rautiasta, niiden materiaali on pehmeää muovia eli ne ei halkea pakkasessa. Tuijien toivon säilyvän hyvän näköisinä edes kevääseen.
5 kommenttia:

 1. Mullakin on jo valot lyhdyssä etuportaalla! Ja kynttilöitä taas kuluu, tää on niin ihanaa aikaa :) joulua ei voi koskaan fiilistellä liikaa tai liian aikaisin, koska se menee sit niin pian ohi! Ei kukaan jaksa enää uudenvuoden jälkeen mitään jouluhömppää!! Etukäteen sitä pitää harrastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Joulussa parasta on sen odotus. :)

   Poista
 2. Ihanat nuo ulkovalot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin ihan tosi paljon! :)

   Poista
 3. oi miten ihanan jouluinen tuo teidän ulko-ovi nyt on :) rauhallisuutta huokuva <3

  VastaaPoista