lauantai 31. lokakuuta 2015

Lokakuu otti ja hujahti

Sinne se meni, lokakuu. Öööh, niin että mihin? No johki arkisähellykseen, syyslomaakin tuli vietettyä. Ja minä kun vasta totuin siihen, että syyskuu on ohi! Uskomatonta. 

Tässä minä nyt istun olohuoneen pöydän äärellä ja kirjoitan. Liina nukkuu ulkona pitkiä päiväunia ja isommat tekevät vieressäni palapelejä. Sulo pelaa Smurffipeliä. Muumit pyörii telkkarissa taustalla, mutta ei niitä varsinaisesti kukaan katso. Touko hiissaa välillä telkkarin eteen supermies-viitta selässä (muuten alasti), kunnes palaa taas pöydän ääreen joko tekemään jotain ihan fiksua tai sitten vain sekoittamaan sisarusten tekeleet.

Imuroinkin, koirista lähtee edelleen ihan hirvittävästi karvaa, luulin jo, että pahin olisi ohi. Toiveajattelua. Jotain ruokaa pitäisi taas kohta keksiä. Tein eilen kuusikymmentä lihapullaa, niitä on vielä vähän jäljellä, mutta perunamuusi loppui. Jos laittaisi vaan perunat kiehumaan.

Mennyt viikko on sujunut yllättävän hyvin, vaikka moni yö oli levoton. Sain lahjottua Sulon hiustenleikkuuseen, keskiviikkona pääsin spinningiin, torstaina olimme perhekerhossa. Perjantaina kiinnitin eniten huomiota siihen, että pojat eivät riidelleen melkein yhtään koko päivänä (paitsi illalla, kun olimme kylässä ja siellä oli ihania leluja ja niitä olisi kaikki halunnut kokeilla yhtä aikaa). Tänään maalaan lasten naamat joksikin hirvittäväksi tai vähemmän hirvittäväksi ja käymme "juhlistamassa" halloweenia kavereiden luona. Minä en niinkään näistä halloween-jutuista välitä, mutta lapset ovat jotenkin erityisen innoissaan.

Kun katson kalenteria, marraskuu näyttää vielä harvinaisen tyhjältä. Juuri nyt on mielessä Ainon ja Sulon yhteissynttärit, päivä pitäisi päättää ja askarrella kutsukortit. Kalenteri täyttyy aina sunnuntaisin tai maanantaisin, minulla on tapana merkata kaikki mahdollinen kalenteriin, lähinnä siksi, että muistaisimme kaikki menot ja muistettavat. Silti vähän väliä on sellainen olo, että olen unohtanut jotain. Huomenna täytyy käydä ajelemassa hautausmaalla, siellä on varmasti mahtava kynttilämeri. Itse sytytin kynttilöitä täällä kotona heti aamusta, päällimmäisenä mielessä oli edesmennyt ystävä ja mummu.

Mukavaa lauantaita! 

4 kommenttia:

 1. Lokakuu meni kyllä yhdessä hujauksessa. Mukavaa marraskuuta sinne. ♡

  Blogissani on sulle haaste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos samoin! Käyn kurkkaamassa. :)

   Poista
 2. täydeltä näyttää teidänkin lokakuu,huh huh :) Onneks tää marraskuu on vähän tyhjempänä ;)

  VastaaPoista