tiistai 20. lokakuuta 2015

Lomalla me...

...tapasimme vauvakavereita ja niiden kivoja äitejä....kävimme Ainon kanssa hammaslääkärissä, tapasimme ystäviä. Minä emännöin pitkästä aikaa Me&I-kutsut (pakettia odotellessa..). Torstaina pakkasimme kimpsut ja kampsut autoon ja ajoimme Tahkolle pienelle lomalle. Reissua oli odotettu jo pitkän aikaa: koko edellisen viikon lapset kyselivät, että joko tänään lähdetään sinne mökille, missä on nuotio sisällä. Kävimme kylpylässä, kotieläintilalla ja keilaamassa. Tahkolla on lapsille viimeisen päälle pelit ja pensselit, uuden leikkikentän viereen oli tehty pitkä pulkkamäkikin. Me nautimme kiireettömyydestä ja siitä, että saimme vähän lomaa omissa nurkissa pyörimisestä. Yhteensä meitä oli 12 aikuista ja 8 lasta, mökki oli juuri sopivan kokoinen ja saimme hyvää palvelua myös paikallisessa Ukko-ravintolassa, missä meidät otettiin muitta mutkitta vastaan muutaman tunnin varoitusajalla. 

Liina muuten oppi lomamatkan aikana konttaamaan! Vielä hän menee eteenpäin pääasiassa ryömien, niin pääsee ilmeisesti lujempaa, mutta varsinkin nakuna hänen on mentävä kontaten jos haluaa välttää kosketusta viileän lattian kanssa. :D 

Kolmen tunnin automatkat taittuivat erinomaisesti ja matkojen ehdoton hitti oli meidän auton uusi soitin: sillä saa kuunneltua musiikkia puhelimen kautta (bluetooth-yhteydellä) spotifysta. Paras keksintö pitkään aikaan, spotifysta kun löytyy vaikka mitä. 


Mies näyttää ihan joltain joulupukin kätyriltä aurinkopartoineen.

Ja takaisin asiaan..

...nukuimme pitkään, söimme paljon, riitelimme, huusimme, halailimme. Sunnuntaina Aino jo kysyi, että saako huomenna mennä kouluun. On se lomailu vallan uuvuttavaa. 

Olin positiivisesti yllättynyt kun tulimme reissusta takaisin kotiin: kärpäset ovat lähestulkoon jo hävinneet! Jee! Jos sitä kohta sitten valmistautuisi ikkunoiden pesuun kun kärpäset eivät ole tekemässä niihin tahroja. Reissun jälkeen koti näyttää jotenkin ihan erilaiselta ja rupesinkin innoissani virittelemään ulkovaloja. Joulu on jo ihan pian, ihanaa. Vielä kun jaksaisi roudata talvivarastoon ulkokalusteet sun muut vehkeet, huuoh.

No, loman jälkeen sitä jaksaa taas kummasti. Tsaukkidau! 

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus!
  PS. Kaikki on nimeltään oukkidoukki. :D

  VastaaPoista
 2. :) NO höhö,ihan oisin asiasta tehen tullu moikkaan teitä tahkolle,jos oisin tienny :P Noh,teillä oli taatusti mahtava loma ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no niinpä! Oli ihana loma, oikein rentouttava. :)

   Poista