torstai 1. lokakuuta 2015

Päivän asut #2

Toinen satsi asukuvia, olkaa hyvät! Tänään sain napattua kaikista lapsista kuvat eikä Eino vaihtanut vaatteita kertaakaan, tosin Toukolle piti vaihtaa paita ennen muskariin lähtöä, koska aamulla puettu oli ihan ketsupissa. Enkä ottanut itsestäni kuvia, en vain yksinkertaisesti ehtinyt. Ehkä huomenna paremmalla onnella! :)


Ainolla Noshin raita-tunika ja harmaat sukkahousut, merkkiä en muista.

Einolla Pomp de luxin pökät.. 
..ja Ainon kummitädin ompelema iki-ihana huppari. Eino sai paidan kesällä syntymäpäivälahjaksi.

Sulolla oli tänään harmaa Disney-aiheinen t-paita, näitä myydään varmaan esimerkiksi H&M:lla? Paita on tullut meille jostain, siksi en muista. Housut ovat Me%I:n raikkaanvihreät velour-leggarit. 

Toukolla Kappahlin raita-paita, housut Me&I.

Nämä pöksyt ovat ensimmäinen tuote, minkä Me&I:lta tilasin vuonna 2011. Housut ovat olleet siitä lähtien jatkuvassa käytössä, Touko nyt kolmas käyttäjä. Kuten kuvasta näkyy, pöllöön on tullut muutama reikä. :D

Liinalla Noshin raita-mekko, minkä bongasin pari viikkoa sitten käytettynä kirpparilta. Helmassa on iso kirsikan kuva. Sukkikset ihan perusvalkoiset, en edes tiedä mistä ostetut. 

P.s. Liinalla pilkistää ensimmäinen hammas ja tänään hän istui ilman tukea pitkän ajan. Siitä hän kätevästi humpsahti kyljen kautta mahalleen ja jatkoi matkaa. <3

2 kommenttia:

  1. onko sulla paljonki me& I.n vaatteita? Mulla jonkin verran,tyttöjen isompia ja niitä oon yrittäny kaupata. Siskoni on myyjänä,mutt ite en oo vuosiin ostanu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo. :D Ollaan tosi onnekkaita, kun ollaan saatu paljon hyviä perusvaatteita käytettynä sukulaisten ja tuttujen kautta, joten olen voinut hieman panostaa näihin erikoisuuksiin. Lapset saavat vaatteita myös lahjaksi ja osa miikkareistakin on tullut meille käytettynä. Isommille varsinkin tulee ostettua, kiertävät sitten jokaisella lapsella vuoron perään. :)

      Poista