lauantai 3. lokakuuta 2015

Päivän asut #3

Jeeeah, asukuvia jo kolmatta päivää! Tämä on vallan huikeaa.

Näistä kuvaussessioista on kyllä sanottava, että ajoitus on kaiken a ja o. Kuvat on otettava heti kun siihen tulee tilaisuus, sillä voi olla, että loppupäivänä sitä ei enää tule. Lapset ovat olleet tässä hommassa ihan kympillä mukana, kuvia ottaessani näytän heille vähän väliä jo otettuja kuvia, koska "Tulix hyvä, näytä!" ja "Onko tällei hyvä?". <3

Ainolla Geisha-tunika ja mustat, kapeat college-housut, molemmat Me&I.

Einolla Super-Mario-paita, mummun tuoma tuliainen Espanjasta..
...ja Pomp de luxin harmaat college-housut.
Sulolla Angry Birds-paita ja Jooko-merkkiset harmaat peruspökät.

Toukolla punainen Name It:n paita ja KappAhlin mustat housut. Liinalla Lindexin vanhemman malliston värikäs Bamse-raitabody ja Seppälän super-ihanat "farkut", mitkä oli tämän päivän jälkeen siirrettävä syrjään, sillä tytön nilkat vilkkuivat koko päivän. Minulla Noshin miniraitainen paita ja Me&I:n harmaat yoga-pökät. Kyllästytän teitä näillä asu-kuvilla vielä ainakin loppuviikon, mutta yritän kyllä väliin änkeä jotain muutakin, esimerkiksi pikaisesti vaihtolavoista ulos rakennetun merirosvolaivan ja Hevisauruksen konsertin. 

Ja niin hei, iskä viritti tänään Liinalle keinun sisälle. Liina on siitä kyllä innoissaan, mutta ei läheskään niin innoissaan kuin isommat sisaruksensa, jotka olisivat antamassa pikkusiskolle niin hurjia vauhteja että huimapäätäkin hirvittäisi. Meillä kaikki lapset ovat istuneet keinussa heti kun istumaan ovat ruvenneet ja "isojen lasten" keinuun heitä on ruvettu istuttamaan suunnilleen heti kun ovat oppineet kävelemään.  

P.s. Olen itsekin aika yllättynyt siitä, kuinka tarkkaan muista lähestulkoon jokaisen vaatteen alkuperän. Jonkin sortin lastenvaate-friikki minussakin siis asuu. ;)

4 kommenttia:

 1. Tosi mageet nuo Pompin collarit Einolla! :) Meillä pojat tykkää käyttää aina kolitseja ja just kiva kun löytyy tommosia missä on jotain jujua, noissa nuo taskut tekee aika mageen fiiliksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mäkin tykkään! Collarit voi olla siis sekä mukavat että tyylikkäät. :)

   Poista
 2. noista miikkareiden jooga-gollareista tykkään,jos mulla ois sellaset :D mutt löytyy 2.t muut,molemmat mustana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on mustat ja harmaat. ;) Ihan tosi kivoja housuja. :)

   Poista