maanantai 2. marraskuuta 2015

Tupla-hui

Lauantaina meidänkin perheessä vietettiin ensimmäistä kertaa halloweenia. Lapset odottivat kovasti, että pääsivät kavereiden kanssa "olemaan pelottavia".

Ei me nyt oikeasti mitenkään kauhean pelottavia oltu, ennemminkin ehkä huvittavia. Vaikka pakko kyllä myöntää, kasvomaalausten teko oli tosi hauskaa! Siitäkin huolimatta, että maalattavat naamat eivät pysyneet kovin pitkiä aikoja paikoillaan, jatkuvasti joku hoki "onko jo valmista" tai "joko on minun vuoroni", maalia oli vähän siellä sun täällä eivätkä kaikki viivat menneet symmetrisesti, hauskaa oli. Ja lapset olivat innoissaan. Intouduin itsekin: tupeerasin hiukset ja tökkäsin lasten muovihämähäkin päähän. Iik.

Halloween-kekkereissä oli kaikkea asiaankuuluvaa: nakkisormia, silmämuna-karkkeja, haamu-banaaneja ja -vaahtokarkkeja, hämispizzoja...juomana oli lepakon verta ja lohikäärmeen pissiä. Yyh, vieläkään en oikein ymmärrä, että mikä tässä halloweenissa ihmisiä oikein viehättää niin kovin. Onneksi, ONNEKSI sain naksautettua aivoni sellaiseen asentoon, että kun facebook pursuili mitä hienoimpia zombie-maskeerauksia, en hetkeäkään ajatellut niiden olevan oikeita. Paitsi sitä yhtä puoliksi karrelle palanutta kättä ihmettelen edelleen, se oli kyllä todella oikean näköinen.

No mutta, mukavaa oli. Oma kuvani on ihan pimee, mutta se on toisaalta varmaan ihan hyvä. Eino halusi kasvonsa täyteen hämähäkkejä, en saanut hänestä oikein yhtäkään julkaiskelvollista kuvaa. Toinen hui tuli tästä:


En ehkä kestä (taaskaan), meidän vauva on kadonnut jonnekin. Tilalle on tullu tällainen tukea vasten nouseva napero, joka tiputtelee kohta pöydiltä kaiken mihin ylettyy.  

Oikein aurinkoista viikkoa kaikille!

4 kommenttia: