tiistai 1. joulukuuta 2015

Päivän positiiviset - maanantai

Noniin, kun tuolla facebookissa tuntuu pysyvän kestosuosikkina haastaa ihmisiä mukaan listaamaan päivän positiivisia juttuja niin minäpä listaan niitä tänne!

Minähän yritän jopa rasittavuuteen asti etsiä jokaisesta asiasta jotain positiivista. Muuten en pysyisi järjissäni, on tämä sellaista hulabaloota välillä. Juuri nyt on tosin ihan tositositosi hankala yrittää keksiä oikein mitään positiivista tuosta tämänhetkisestä säästä, sen verran synkkää, harmaata ja märkää siellä on. Ja sitä hiekkaa, voi jeskamandeera, kuinkahan monta kiloa olen tänä syksynä imuroinut hiekkaa meidän lattioilta? Varmaan tuhat. Yh. No okei, ei tarvitse kolata eikä putsata autoja/raapata ikkunoita, mutta silti, minä pidin enemmän siitä lumisesta maisemasta.

Sitten tähän päivään. Jossain vaiheessa lapsilta meinasi lähteä homma vähän lapasesta (olimme normaaliin nähden tosi vähän ulkona, reilun tunnin jälkeen oli luovutettava kun Touko hytisi huulet sinisenä ja hoki "kymmä"), mutta mukava fiilis jäi silti tästä päivästä:

1. Lapset nukkuivat pitkään ja olivat viikonlopun jäljiltä hyvin levänneitä.

2. Pikainen puhelu hyvän ystävän kanssa, jota en ole nähnyt moneen päivään (ja se on paljon se).

3. Vaikka ilma oli ihan ahterista, kävimme silti urhoollisesti ulkona.

4. Lapset söivät hyvin.

5. Lasten täti tuli illaksi kylään (ja kävi myös kaupassa ennen tuloaan, se pelasti paljon, sillä iskä jäi ylitöihin enkä olisi lasten kanssa päässyt kauppaan).

6. Näimme lasten tuoreimman serkku-pojan. En kestä. En todellakaan kestä. Miten jokin voikaan olla niin pieni? Kyseinen heppu hurmasi heti meidänkin lapset, Liina tosin ei oikein hiffannut että mistä oli kyse, muita kiinnosti kyllä kovasti.
7. Laitoin joulujuttuja. Jihuu! Kuvaan niitä huomenna, olen itsekin niistä niin innoissani, että tottahan niitä täytyy tännekin tulla esittelemään.

8. Sain yhteisen joulukalenterin valmiiksi (eikä yhtään viime tipassa). Kuvaan sitäkin huomenna. Jee.

Noin, siinä päällimäiset. Huomenna lisää. Tsau! 

2 kommenttia: