keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Päivän positiiviset - tiistai

Enpäs sitten kuvannutkaan mitään joulujuttuja. Tänään vietettiin Ainon kaverisynttäreitä eli siinähän se päivä meni niitä valmistellessa ja ilta siivoillessa. Tässä kohtaa on kyllä myönnettävä, että onneksi tämä juhlahässäkkä on nyt ohi, seuraavan kerran meillä juhlitaan synttäreitä maaliskuussa, kun Liina täyttää vuoden. Hänelle ei onneksi tarvitse vielä kaverisynttäreitä järjestää. :D

Tytöt koristelivat synttäreillä pipareita, ne sai joko syödä heti tai ottaa mukaan. Sainpas ihan omaksi huvikseni tehdä siinä "luonneanalyysit" Ainon luokkakavereista, tällaisessa hommassa nimittäin lasten luonne puskee niin läpi ettei mitään rajaa. Toiset nyhräsivät ja näpräsivät ja säästivät kaikki mukaan, toiset nyhräsivät mutta söivät kaikki heti, jotkut eivät niin nyhränneet ja söivät kaikki heti. Plus kaikkea siltä väliltä. Aivan mahtavaa!1. Aamu alkoi tietenkin joulukalenterien avaamisella. Voi sitä riemua kun lapset saivat avata vihdoin ensimmäiset luukut, hienosti pienemmätkin ovat jaksannet odottaa monta päivää.

2. Tänään oli kiva ulkoilusää. Tai ainakin paljon mukavampi kuin eilen. 

3. Kun kurkkasi kerhon ovesta sisään (pojat olivat siis tänään päiväkerhossa) Sulo väritti kuvaa. Kynällä. Väritti. Kun kotona ehdotan jotakin piirtämishommaa tai värittämistä, vastaus on jyrkkä "ei, en osaa!" ja se loppuu siihen. On helpottavaa tietää, että hän osaa kyllä vaikka minulle ei sitä näytäkään.


4. Ainon synttärijuhlat kunnialla läpi, tytöillä tuntui olevan hauskaa.

5. Illalla käväisin vielä kynttiläkutsuilla Einon ja Sulon kanssa.

6. Juuri nyt näyttää siltä, että Liina meni nukkumaan ilman iltaraivareita. Jes. 


Jos sitten huomenna niitä jouluisia kuvia. :)


1 kommentti: