tiistai 12. tammikuuta 2016

Video liukumäestä

Saankohan minä nyt tätä toimimaan ollenkaan? Ajattelin nimittäin lisätä tänne ensimmäistä kertaa videon, ooolalaa! Olen näiden teknisten juttujen kanssa aika uuvatti, joten elekää ihmetelkö jos tämä ei pelaa ollenkaan.

Mutta siis, onneksi edes joskus sattuu olemaan kännykän kanssa oikeaan aikaan oikeassa paikassa, tällaiset hetket ovat niitä, mitä haluaa muistaa koko loppuelämänsä. Meidän Toukon lempparileikki on rakentaa sohvasta liukumäki. Tänään havahduin iltapäivällä siihen, että Liina nauraa käkätti olohuoneessa ja voi veljet, sain kuvattua ehkä yhden parhaimmista "kotivideoista" ikinä: Einohan se siellä auttoi pikkusiskoaan laskemaan liukumäkeä. Alkuperäinen video on pidempi, tänne ja instagramiin (janica_hei, sikäli mikäli jotakuta kiinnostaa :D) laitoin pikkupätkän (jos siis onnistuin tässä videon lataamisessa, pianhan se selviää).

Tässä kyllä huomaa nimenomaan sen, kuinka tärkeitä ja rakkaita sisarukset ovat toisilleen: niin isot pienille kuin pienet isoille. <3


4 kommenttia:

 1. Voi apua kuinka ihania ♥ Kyllä ne hetket saa äidin sydämen pakahtumaan kun sisaruksista näkee kuinka rakkaita ja tärkeitä he ovat toisilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, näitä hetkiä muistelen kun he (päivittäin) repivät toisiltaan hiuksia päästä. :'D

   Poista
 2. Ei näy video? "Tätä laajennusta ei tueta" vai onkohan miun koneesta nyt ongelma �� en ymmärrä näistä mitään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi! Osa ilmeisesti näkee ja osa ei, yritän vielä säätää. :D

   Poista