lauantai 30. tammikuuta 2016

Yötissi-raportti

Oikein hyvin nukutti, kiitos kysymästä! Olipa hyvä ratkaisu tämä, en muista milloin viimeksi olisin nukkunut niin hyvin kuin viime yönä. Oujeee. Ensin olin ihan varma, että herään jokaiseen narahdukseen ja kuuntelen jatkuvasti, että mitenhän ne siellä toisessa huoneessa pärjää, mutta ehei - meikä veteli unta kuuppaan niin tyytyväisenä, että aamulla ei väsyttänyt yhtään. Ja se on paljon se. Pari kertaa havahduin johonkin ääneen, mutta nukahdin uudelleen ennen kuin ehdin edes tajuta mikä se oli. Sulo oli jossain vaiheessa yötä mönkinyt jalkopäähän nukkumaan, mutta enpä ole sitäkään rekisteröinyt.

Liina oli herännyt muutaman kerran (viisi-kuusi kertaa, kuulemma), mutta oli tyytynyt tuttiin ja silittelyyn. Jee. Seuraava yö menee samoilla järjestelyillä ja toivottavasti heräily vähenee. 

Aamulla olin tietenkin ihan varma, että Liina on ihan traumatisoitunut ja vihaa minua nyt koko loppuelämänsä, mutta ihan yhtä aurinkoinen tyyppi sieltä heräsi kuin aina ennenkin. :D Iltatissikin kelpasi vallan hyvin.

Huomiseen siis, oikein leppoisaa sunnuntaita!

3 kommenttia: