sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Ystäväkirja-haaste

Hellurei ja oooikein mahtavaa uuden vuoden alkua! Toivotaan, että siitä tulee vähintäänkin yhtä hyvä kuin edellisestä, mistä itse henkilökohtaisesti en muista juuri nyt oikein mitään. Meille syntyi vauva, sen muistan. Ja juuri siitä syystä en muistakaan mistään mitään.

Sain jo kauan sitten ennen joulua Aarteeni-blogin Sallalta Ystäväkirja-haasteen, minkä pisti liikkeelle Napsahduksia-blogin Nadja, kiitos vain! Minulla on parikin ala-aste-aikaista ystävää, jotka ovat säilyttäneet näitä ystäväkirjoja, joten olen päässyt ihastelemaan (kauhistelemaan) ja hihittelemään niille nyt hölmöille mutta silloin niiiiin tärkeille jutuille.  

Tässä haasteen säännöt:- Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi
- Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana
- Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin
- Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
- Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi
- Haasta mukaan ihania bloggaaja-frendejä

1. Pituutesi ilman korkkareita?
Sellanen komiat 164 senttiä. 

2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?
Jannu. Nimen keksi luokkakaverini ala-asteella ja jotkut käyttävät sitä edelleen. Nimestä saa aika mahtavia väännöksiä (paljon parempia kuin varsinaisesta), esimerkiksi Jannupannu. Mieheni kutsuu minua yleensä mammaksi, hehheh.

3. Minkä ruoan valitset lauantai illalle, jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
Arkena on vähän mietittävä mitä suuhunsa laittaa, muuten käy hullusti, mutta viikonloppuna ei paljoa pihistellä vaan syödään monesti esimerkiksi pizzaa, tortilloja tai ranskalaisia kaikenlaisilla lisukkeilla. 

4. Top 4 asiaa joita arvostat ystävyydessä?

Ymmärrys, aitous, luottamus, huumorintaju.

5. Telkkarista: Moderni Perhe, Kimmo, Salkkarit vai Hottikset?
Moderni Perhe, se on varmasti viimeisin, mitä olen näistä katsonut (ehkä pari vuotta sitten) ja katsoisin, jos öööö jaksaisin. On liian vaivalloista selvittää, mitä telkkarista tulee milloinkin. :D

6. Rakkaimmat harrastuksesi? Ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
Liikuntaa harrastan tavalla tai toisella, blogi, lukeminen. Haluaisin harrastaa vaikka ja mitä, mutta kyllä tämä sählääminen näiden ipanoiden kanssa haukkaa niin ison osan arjesta, että mitään kovin isoa ei tällä hetkellä ole ajatuksissa. Mutta huomisesta ei koskaan tiedä, silloin saatan ajatella jo ihan jotain muuta. 

7. Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
Haaveilen ehkä sittenkin yhdestä harrastuksesta, mutta kun olen juuri nyt niin lomalla etten oikein jaksa edes ajatella koko asiaa niin en uskalla siitä vielä haaveillakaan. :D  Talven aikana olisi kiva saada olkkarin ja meidän makkarin väliseinä tehtyä ja kesällä rännit ja sadevesiputki-hommelit ulos. Sitten saisi toteuttaa pari kukkapenkki-haavetta.

8. Hattaraa vai pehmistä?
Pehmis ehdottomasti, suklaa-pehmis.

9. Ripsiväri, kestoripset vai naturell?
Jossain vaiheessa kestoripset olisi pitkästä aikaa tosi jees, mutta nyt mennään ripsarilla. Tosin suurimman osan ajasta olen ihan naturell.

10. Mottosi <3

Tällä hetkellä "voimalauseeni" on "Pienet lapset, pienet huolet, isot lapset, isot huolet." Vaikka elämä näiden termiittien kanssa tuntuu välillä ihan hölmön hommalta ja uhmakkaiden lasten kanssa päivästä toiseen taistelu täysin hyödyttömältä, ovat huolet kuitenkin (vielä) aika vaarattomia. 

Oooh, olipas se ponnistus! Kun ajatus ei kulje niin se ei kulje, ei sitten millään. Ainiin niitä kuvia. No ehkä pari. Ensimmäisen löysin pari päivää sitten kotoani, olen siinä varmaan ala-aste-ikäinen ja kahlaan keväisessä sulavesi-lammikossa (parasta viihdettä ikinä). Tai ainakin oletan kahlaavani, korjatkaa tästä asiasta paremmin tietävät jos olen väärässä.Minusta itsestäni on aika surkeasti kuvia, yleensä olen kameran takana enkä kuvattavana. Pari löysin ja ne onkin sitten tätä lajia:Haha, no, nämä ehkä kertovat minusta aika paljon, eikös se ollut tarkoituskin? :D4 kommenttia:

  1. ihania kuvia tosiaankin,tuo kahluukuva on jotenki hellyttävä :) ja vastaukset...nappaan haasteen,ehkä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, minä unohdin näköjään heittää haasteen seuraaville! Ja kiitos! :)

      Poista